bedrijfsinformatie

 
 • Adres
  Het Goor 3
  7071 PC Ulft
 • T: 0315-200010
  E: [email protected]
 • Kvk: 50490036
  Btw: NL822768252B01
 
 

 

Digitaal aanleveren van logo's voor het bedrukken van relatiegeschenken

Om het bedrukken van relatiegeschenken goed te laten verlopen is het belangrijk dat wij logo's goed aangeleverd krijgen in een grafisch verwerkbaar bestand (Vector .eps of .ai). In veel gevallen moeten wij jouw logo om druktechnische redenen namelijk kunnen aanpassen. Mochten hier nog onduidelijkheden of vragen over zijn dan kan je contact opnemen met onze verkoopafdeling, onder andere te bereiken via het nummer: 0315 - 200010.

Drukproef ter akkoord

Nadat wij jouw bestelling betreffende een te bedrukken relatiegeschenk hebben ontvangen, ontvang je van ons altijd een drukvoorstel per e-mail of fax. Deze drukproef is in de meeste gevallen een schets van het door jou bestelde relatiegeschenk met de bedrukking op ware grootte of op schaal. Dit wordt er uiteraard duidelijk bij vermeld.

Het drukvoorstel dient zeer zorgvuldig op fouten en/of gebreken te worden gecontroleerd. Wij proberen ons werk zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren, echter kan het voorkomen dat er een fout insluipt. Je kunt een aanpassing op het drukvoorstel eenvoudig aangeven door er een notitie op te zetten en deze te retourneren. Probeer jouw aanpassing of correctie zo duidelijk mogelijk te vermelden, Daarna sturen wij je een vernieuwd drukvoorstel toe. Net zo lang totdat de proefdruk door jou wordt goedgekeurd.

Bedrukken.nl is niet meer verantwoordelijk en aansprakelijk voor fouten, afwijkingen en/of gebreken die door jou onopgemerkt zijn gebleven in het door jou goedgekeurde drukvoorstel.

Bedrukkingskosten

Alle prijzen vermeld op onze site zijn exclusief bedrukking.

Startkosten

De startkosten hebben betrekking op de voorbereiding van het bedrukken van de relatiegeschenken en worden gemaakt voor het uitdraaien van films, instellen van de drukmachine en het mengen van de inkten.

Startkosten worden altijd per kleur en per zijde (positie) berekend.

Borduring

Een prijs aanvragen voor een borduring van een relatiegeschenk is eenvoudig. Je stuurt jouw logo mee en geeft ons aan hoe groot je een en ander op het textiel geborduurd wilt hebben. Wij zullen je vervolgens een passende offerte sturen.

Het is erg belangrijk dat bij borduring van relatiegeschenken zoals caps een minimale letterhoogte van 5mm aangehouden wordt.

Lasergravering

De prijs van een lasergravure wordt per geval bekeken. De prijs wordt gebassseerd op de grootte en de dekking van de gravure. Een product dat vaak gegraveerd wordt is een metalen pen.

Levertijden

Vrijwel al onze relatiegeschenken worden in eigen huis bedrukt. Op deze manier kunnen wij de levertijden kort houden Voor bijna al onze artikelen houden wij een levertijd van 12 tot 15 werkdagen aan. Dit is na goedkeuring van het drukvoorstel. In de maanden november en december kan dit langer zijn, uiteraard in overleg met jou.

Op onze website wordt per te bedrukken relatiegeschenk de levertijd vermeld. Mocht je het relatiegeschenk sneller nodig hebben, informeer dan bij onze verkoopafdeling. In overleg is er vaak wel het e.e.a. mogelijk.

Prijzen

Genoemde prijzen op onze offertes zijn inclusief verzendkostenen en exclusief BTW. Deze prijzen zijn geldig tot nader order tenzij anders vermeld. Invoer- en verwerkingsfouten in deze publicatie verplicht ons niet tot levering. Geleverde artikelen kunnen in kleur en/of model een geringe afwijking hebben ten aanzien van het afgebeelde artikel in de catalogus of toegezonden monsters. De kleuren op deze internetsite kunnen meer afwijken, afhankelijk van jouw beeldscherm en systeeminstellingen.

Levering

De prijzen in onze offertes en op onze facturen zijn franco prijzen, tenzij anders vermeld.

Aantallen

Bij onze relatiegeschenken staat in tabelvorm op de website vermeld per hoeveel je ze minimaal moet bestellen. In bijna alle gevallen kun je tussenliggende aantallen bestellen.

Uiteraard proberen wij altijd het bestelde aantal bedrukte relateigeschenken te leveren. Echter, om druktechnische redenen kan dit niet altijd. Meer of minder leveranties van maximaal 10% kunnen dan ook voorkomen.

Wijzigingskosten

 

Indien je na het plaatsen van de order bijvoorbeeld maten, kleuren, aantallen of opdruk wenst te wijzigen wordt hier minimaal € 11,50 aan wijzigingskosten voor in rekening gebracht.

 

 

Samples/ monsters/ zichtmodellen

Om er zeker van te zijn dat het uitgekozen relatiegeschenk naar wens is, kan je van vrijwel ieder artikel een zichtmodel aanvragen. Hier zijn uiteraard voorwaarden aan verbonden. Deze vindt je onder het kopje "samples".

Leveringsvoorwaarden

Op al onze producten zijn leveringsvoorwaarden van toepassing. Op verzoek kunnen deze ook toegezonden worden.

Vragen

Wij hebben geprobeerd zo duidelijk mogelijk te zijn. Mocht je desondanks toch nog vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Onze medewerkers staan je geheel vrijblijvend te woord, te bereiken onder nummer: 0315 - 200010. Mailen kan natuurlijk ook: [email protected]