Bedrukte relatiegeschenken in de autobranche

Bedrukte relatiegeschenken in de autobranche

Als je in de autobranche zit, weet je wat goede marketing kan doen. Autocommercials zijn vaak hoogstandjes waarbij sfeer en imago rondom een auto gecreƫerd word door middel van mooie beelden en perfecte muziek. Eindeloze vergezichten, shots vanuit een helikopter... Goede reclame met behulp van bedrukte relatiegeschenken kan een hoop doen. Ook voor je eigen bedrijf!

Bedrukte sleutelhangers

Natuurlijk zorg je voor een goede aankleding van je autobedrijf. Reclameborden, auto’s gepoetst, etc. Zo haal je de klanten wel binnen, hoop je! Maar denk je ook aan kleinere dingen, de details? Te bedrukken sleutelhangers bijvoorbeeld. Erg leuk om te verkopen, of weg te geven. Aan elke sleutel een goedkope sleutelhanger. Niet zomaar een sleutelhanger uiteraard. Op Bedrukken.nl kies je uit tal van hangers het model uit dat je het meest geschikt vindt. Vervolgens lever je ons het logo van je autobedrijf aan, en wij voorzien de sleutelhangers op professionele wijze van dit logo. Dat ziet er goed uit in je showroom! Maar niet alleen bedrukte sleutelhangers maken de reclame van je bedrijf compleet...

Te bedrukken gereedschappen

Repareert of onderhoud je auto’s? Geef dan kleine, bedrukte gereedschappen weg als ‘visitekaartje’. Kleine bedrukte lampjes bijvoorbeeld. Reken maar dat die van pas komen bij de auto-eigenaar als hij ‘s nachts onverhoopt onder de motorkap moet kijken. En wanneer hij of zij er dan zelf niet uit komt, is de naam van je autobedrijf snel gevonden: op het lampje!

Caps met logo

Verkoop je auto’s in het ‘sportieve segment’, dan zijn bedrukte caps onmisbaar. Caps zijn in de racerij een belangrijk reclame-artikel; alle racers en hun monteurs worden er langs de baan mee gezien. Extra kleding betekent voor hen immers meer ruimte voor sponsors. Te bedrukken caps horen dus bij de autosport. Denk aan een paar caps met je logo erop geborduurd op de toonbank in je showroom, en je hebt de juiste sportieve look te pakken! Zo zijn er op Bedrukken.nl nog veel meer artikelen te vinden waarmee je de reclame van je autobedrijf kunt opvoeren.

Kijk eens rond in het assortiment van Bedrukken.nl naar het voor je geschikte auto relatiegeschenk en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Er zijn geen beschikbare producten bij deze fabrikant.