Filter
Categorie Behendigheid Filters
Prijs:
€0 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Behendigheidsspellen bedrukken

Sorteren op:

Behendigheidsspellen bedrukken met logo

Denkspellen oplossen, geduldspelletjes spelen en andere spellen waarbij een hoge mate van behendigheid en denkvermogen nodig is. Dat zijn onze behendigheidsspellen. Laat behendigheidsspelen bedrukken met logo of tekst en deel ze uit op beurzen, open dagen of evenementen. Ze verlenen zich perfect als weggevertjes.

Behendigheidsspellen bedrukken wij in eigen moderne drukkerij. Als groothandel hebben wij diverse behendigheid spellen, die wij kunnen personaliseren met een prima kwaliteit bedrukking. Bijvoorbeeld geduldspelletjes, jongleerballen en kwattro geduldspelletjes.


Behendigheidsspellen bedrukken in eigen drukkerij

Vergroot je naamsbekendheid door met regelmaat leuke weggevertjes, cadeautjes en relatiegeschenken in te zetten. Een bedrukt behendigheid spel wordt in eigen drukkerij gedrukt en snel geleverd vanuit onze groothandel. Voorafgaand aan je bestelling sturen wij een gratis drukvoorstel. Hierop staat een schets van het bestelde behendigheid spel.

Heb je nog vragen omtrent behendigheidsspellen bedrukken neem dan contact op met onze medewerkers. Zij helpen je graag met het maken van de juiste keuze.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact