Filter
Categorie Bellenblaas Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bellenblaas bedrukken

Met meer dan 20.000 bellenblaasjes op voorraad kunnen wij zorgen voor de bubbels en bellen waar je naar op zoek bent. Vooral heel leuk voor kinderen... Of je nu bedrukte bellenblaas nodig hebt voor een bruiloft of een bedrijfsevenement, bij Bedrukken.nl ben je aan het juiste adres. Een bellenblaas bedrukken is mogelijk op de bovenzijde. Wij raden echter aan om te kiezen voor een etiket rondom. Hierdoor krijgt de bellenblaas een veelvoud aan exposure en kun je er ook veel meer reclame op kwijt. Als je direct advies nodig hebt over een bellenblaas met logo, we staan voor je klaar. Bel ons op 0315 – 200010 of zoek per mail contact: info@bedrukken.nl.

Sorteren op:

Bedrukte bellenblaas voor kinderen

Een bellenblaas bedrukt met logo is vooral heel leuk voor kinderen. Wie heeft er vroeger niet urenlang plezier gehad met een bellenblaas… Uit onderzoek blijkt dat ouders een relatiegeschenk voor hun kinderen meer waarderen dan een cadeau dat zij zelf ontvangen. Bellenblazen bedrukken met logo of tekst gebeurt op de bovenzijde van de dop of rondom als (full-colour) etiket. De stickers zijn van een glad materiaal, waardoor eventueel gelekte zeepsop de reclame niet zal beschadigen. Is er een onverhoopt toch een ongelukje gebeurd? Onze EHBO sets bieden uitkomst!

Bellenblaas laten bedrukken?

Wil je ook bellenblazen laten bedrukken? Doordat wij deze op grote schaal inkopen, ben je verzekerd van scherpe prijzen en de snelste levertijd! Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een kleine oplage te bestellen. De minimale afname is al vanaf 50 stuks. De prijs per stuk ligt zo rond de 0,40 euro, in het geval je veel bellenblazen bedrukken wilt met logo. Voordat wij aan de slag gaan met de bellenblaas met logo, ontvang je altijd eerst een digitale drukproef. Zo kun je zien hoe de bellenblaas bedrukt gaat worden met logo of tekst. Kortom: op zoek naar een promotieartikel om op originele wijze aandacht mee te genereren? Kies dan voor een bellenblaas bedrukken en bel met onze adviseurs op 0315-200010.

Bellenblaas bedrukken met logo?

Ook op het vlak van het assortiment bellenblaasjes is de keuze enorm bij bedrukken.nl. Vind je de standaard uitvoering van een bellenblaas net wat te saai? Dan zijn er toch wel weer modellen die wel bij jou passen. Een bellenblaas voorzien van een nekkoord bijvoorbeeld of misschien liever een bellenblaas pistol, waardoor je niet hoeft te blazen.

Service van bedrukken.nl omtrent bellenblaas bedrukken

Toch op zoek naar wat anders dan de standaard bellenblaas? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor advies op maat. We helpen je graag met jouw keuze. Mocht je telefonisch meer informatie willen, dan zijn we bereikbaar op 0315-200010. Uiteraard staan we je per mail ook graag te woord. Stuur een mailtje naar info@bedrukken.nl en we leggen contact. Tot ziens bij bedrukken.nl!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact