Klantbeoordelingen

Kateoen cap Six (GI-100217)

Marno pijnenburg van M Pijnenburg grondwerken schreef op (17-10-2018):
5/5
"Caps bedrukt"
Alle caps binnen gekregen netjes verpakt en alles zoals afgesproken bedrukt.

Ziet er super goed uit , aanrader

Bedankt

Marno Pijnenburg

Katoenen rugzak Cotton Star (VO-100146)

P van Daltonschool De Meer schreef op (24-09-2018):
5/5
"Goede koop!"
Tasjes zijn van goede kwaliteit en het drukwerk is mooi gedaan!

Slippers Bora Bora (VO-100019)

Annabel van Club Zand schreef op (21-09-2018):
5/5
"Makkelijke communicatie"
Makkelijk schakelen met Rik, snel reactie op vragen, en levering wanneer je het nodig hebt. Het is lekker dat je dit tussen de bedrijven door gewoon snel en makkelijk kunt regelen. Producten zelf zijn prima!

Non woven rugzak Evi (VO-100122)

Luz Adriana Jaramillo van Get Personal Now schreef op (14-09-2018):
5/5
"Uitmuntende service!!"
Met spoed een onverwachtse bestelling nodig in regio Rotterdam. Niet alleen hebben ze binnen 24 uur bedrukt maar ook geleverd. Bedankt voor het meedenken en snelle levering!

Sporthanddoek 130x30 cm (AR-100006)

Annelies Matthes van Gemeente Amsterdam schreef op (13-09-2018):
5/5
"Sporthanddoeken Senioren"
Sporthanddoeken zijn snel geleverd op een vriendelijke manier. Er wordt meegedacht in de wensen en gezocht naar alternatieven als iets niet mogelijk blijkt te zijn. Kwaliteit handdoek en borduren uitstekend.

T-shirt Heavy katoen (HM-100070)

Gijs van Superprint Amsterdam schreef op (11-09-2018):
5/5
"Top product"
Het all time classic Gildan t-shirt. Veelvuldig gebruikt door verschillende merken. Goede kwaliteit (en prijs verhouding) en super makkelijke scheur labels in de nek voor een eventuele print. Zeker een aanrader!

Katoenen draagtas budget (VO-100127)

Trudy van Trudy’s Haarmode schreef op (30-07-2018):
5/5
"Super"
Super service snelle levering goed kontakt via mail kortom zeer tevreden

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Godaert Johan van Frituur Amuz schreef op (29-06-2018):
5/5
"Snelle levering"
Alvast bedankt voor de super service en snelle levering. Maandag besteld, donderdag reeds geleverd in Belgie.

Non woven tas Emily (VO-100039)

Wietske de Jong van De Bakkerieje schreef op (28-06-2018):
5/5
"Tasjes"
Mooie marineblauwe tasjes laten bedrukken. Op de afgesproken tijd ontvangen en geleverd.
Zeer tevreden over en mijn klanten ook

Fietstas Parijs (GI-100888)

Dorenda van GGD schreef op (28-06-2018):
5/5
"Stevige praktische tassen"
We hebben een aantal van deze tassen besteld met de opdruk van het GGD logo voor de dienstfietsen. Het zijn stevige praktische tassen met een mooie opdruk. Fijn meegedacht door de medewerker van bedrukken.nl en volgens afspraak afgeleverd.

Porseleinen ontbijtbord (VO-100074)

Anouk van Peco schreef op (27-06-2018):
5/5
"Mooie bedrukte bordjes en goede service."
Bij de bestelling ben ik vriendelijk en snel geholpen door een van de medewerkers. Ook zijn de bordjes snel en naar wens geleverd. Fijn dat het zo snel geregeld was.

Zonnebril Wayfarer, frosted wit (VO-100105)

Jens Arnouts van TOWC Schijf schreef op (27-06-2018):
5/5
"Prima service!"
Voor ons de eerste keer brillen besteld via bedrukken.nl. Alle vragen werden snel en duidelijk beantwoordt en uiteindelijk snel geleverd. Enorm tevreden!

Trolley reistas Practic (MO-101050)

Jolanda Schroduer van de Volksbank schreef op (21-06-2018):
5/5
"Prima en snelle service"
Onlangs de reistrolleys met logo besteld en deze werden zoals afgesproken heel snel geleverd. Dank voor de prima en snelle service! Tot de volgende keer.

Trendy katoenen shopper (VO-100125)

Annemarie van JDEMart schreef op (17-06-2018):
5/5
"tassen"
We zijn erg tevreden hoe het verloop met de tassen is gegaan. Snel communicatie/aflevering etc.

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Dennis van Civoba schreef op (09-05-2018):
5/5
"bril"
Goede service. Ruimte voor overleg. Netjes afgeleverd

Anti stress kubus (VO-100159)

clemens van sKin architects schreef op (07-05-2018):
5/5
"stressvrije afhandeling"
goede & zorgvuldige voorbereiding. snelle verwerking en levering

Automatische paraplu Cardiff (GI-100093)

DIane van Diane schreef op (19-04-2018):
5/5
"Goede kwaliteit en mooie opdruk"
De automatische Paraplu Cardiff is een paraplu van goed kwaliteit en de opdruk geplaatst op paraplu was ook zeer goed gelukt. Ik ben zeer tevreden van dit product en van de service door Bedrukken.nl. Een aanrader.

Full colour mok (VO-100081)

Titia van Global-e schreef op (03-04-2018):
5/5
"supersnelle service"
Er was een plezierig contact voorafgaande de bestelling, we kregen snel antwoord op al onze vragen. Na de bestelling geplaatst te hebben, waren de mokken binnen een week binnen. Zien er prima uit!

100% recyclebare kunststof drinkfles (500 ml) (GI-101131)

blaeke van kindcentrum Kloosterzande schreef op (16-03-2018):
4/5
"tevreden"
Keurige levering,. Goede prijs- kwaliteitsverhouding

Premium polyester rugzak (VO-100044)

Arjen van der Wal van KWF Soest/Soesterberg schreef op (16-03-2018):
5/5
"Top Tasjes"
Gisteren deze tasjes binnengekregen van Bedrukken.nl. Zien er erg netjes en degelijk uit. Bedrukking is ook erg goed gelukt. Aanrader!

Waaier Easy Breezy (VO-100099)

Justine De Rycke van / schreef op (15-03-2018):
5/5
"Waaiers"
Heb 100 waaiers laten bedrukken en ik ben er heel blij mee. Goede en snelle bediening.

Slippers Bora Bora (VO-100019)

Yoëlle van Driel van NTKC schreef op (15-03-2018):
5/5
"Top, top, top!"
Hele goede service; snel contact en duidelijk in communicatie. Goede producten met mooie druk. Zeer tevreden.

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Johanna van TopParken schreef op (08-03-2018):
5/5
"Wij zijn helemaal tevreden !"
Leuke mokken en hele goede service ! Ben enorm veel geholpen door Erik.

Aardewerken mok Geneve (LE-100017)

Gert-Jan van Middelkoop van Buro aan Zee schreef op (01-02-2018):
5/5
"Fantastisch product én service"
Mijn ervaring met bedrukken.nl is echt uitstekend. De geleverde kopjes hebben een goede kwaliteit en de bedrukking is keurig. Ik was superblij met de korte levertijd en de prettige communicatie. Kortom: bedrukken.nl kan ik zeker aanbevelen!

Polyester draagtas (GI-101041)

Samantha van Hair Zero Seven schreef op (08-12-2017):
4/5
"Geweldige tas!"
Deze tas is een goede maat! Heel erg sterk en je kan hem ook over je schouder dragen.
Mooie grote reklame erop.
Kort om geweldige tas!
Met een goede service van dit bedrijf!

Gekleurd notitieboekje A5 (VO-100113)

Renske van Smart.pr B.V. schreef op (07-12-2017):
5/5
"Top kwaliteit én service"
Snelle begeleiding over de mail waardoor we vlot tot een drukvoorstel kwamen die naar onze wens was. Binnen een week was alles rond en konden we de boekjes, in prima kwaliteit, ontvangen. Dank!

Powerbank Force, 4000 mAh (NN-100001)

J. Lesmeister van SVB schreef op (15-11-2017):
4/5
"Goede powerbank!"
Zeer snelle levering en goed contact gehad met bedrukken.nl, een goede service! Het logo staat er mooi op en de powerbank functioneert goed.

Klassieke mok Nova (VO-100079)

Michelle Peters van LUX Nijmegen schreef op (13-11-2017):
5/5
"Service op maat!"
Ik wilde graag voor alle collega's een persoonlijke mok met naam laten drukken. Erg lastig te vinden, maar bedrukken.nl kon hier wel mee helpen. Super fijn geholpen door Rik, onwijs snelle service en kwalitatief mooi resultaat! Dankjewel!

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Menno van Concerto BV schreef op (20-10-2017):
5/5
"koffiemokken"
Prima mokken, snelle levering

Longdrink glas (WE-100005)

Yvonne Kersten van IMS Nederland BV schreef op (18-10-2017):
5/5
"Chique!"
Een heel gewoon longdrinkglas, maar bedrukt met logo toch chique! Snel geleverd en een prima prijs, ook bij een klein aantal.

Porseleinen kop en schotel Anja (VO-100068)

Yvonne Kersten van IMS schreef op (18-10-2017):
5/5
"Helemaal goed!"
Al voor de tweede keer deze kopjes besteld, inclusief bedrukking. Netjes geregeld en een prima prijs, ook bij een klein aantal!

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Jeroen van ZVS schreef op (11-10-2017):
5/5
"Prima produckt voor een prima prijs en uitstekende service"
Na een korte chat en actief mailverkeer is een mooie proefdruk ontvangen waarna overgegaan is tot het bestellen van de bekers..

De levering was ruim op tijd.

Het resultaat mag er wezen.
Een mooi relatiegeschenk voor een prima prijs.

Uitstekende service!

Aanbieding - Stevige 190T rugzak (VO-100051)

Lian Schellekens van Handass Verzekeringen schreef op (28-09-2017):
5/5
"TOP GEREGELD!!"
Super service, geweldige afspraken en ...... zelfs een dag te vroeg geleverd!! Chapeau Roel!!

Balpen Maastricht (VO-100005)

Esmeralda van nvt schreef op (21-09-2017):
5/5
"snelle levering"
Daar waar andere leveranciers op korte termijn deze bestelling niet meer konden leveren, heeft bedrukken.nl dat wel gedaan. En goed!

Non woven rugzak Evi (VO-100122)

Ingrid van der Helm van UNICEF Nederland schreef op (13-09-2017):
5/5
"Mooie promotie"
Zo fijn dat er zo serieus is omgegaan met onze wensen. Er is een mooi en opvallend project geleverd waar wij de sier mee kunnen maken! Dank

Kunststoffen touchpen Yasmina (VO-100091)

Iris Tjalkes van Hondenschool Akili schreef op (07-09-2017):
5/5
"Super"
Snelle levering van deze voordelige, mooie en fijn schrijvende pen met touchfunctie.
Super dat er mee gedacht wordt over de beste opmaak voor de opdruk.

Klassieke mok Nova (VO-100079)

Sandra de Neef van Ashland Services schreef op (23-08-2017):
5/5
"Netjes en snel afgeleverd"
Mokken zijn zeer goed, snel geleverd. De service is fantastisch.

Kop en schotel Noa (VO-100120)

Zwaantje ten Have van Kerkelijke organisatie schreef op (27-07-2017):
5/5
"Opsteker"
Hele goede ervaring :
Snel contact
Vlotte reactie op mails
Snelle levering
Mooie kwaliteit van de kop en schotels
Een opsteker voor jullie bedrijf !

Fleecedeken (GI-100291)

M de Jong van Service Telefoon Centrale BV schreef op (20-06-2017):
5/5
"Bedankt"
Bedankt Rik voor de goede en snelle communicatie en service. De Fleecedekens werden snel geleverd en zien er goed uit!

Full colour mok (VO-100081)

Inge Schilder van DEEN Supermarkten schreef op (15-06-2017):
4/5
"Snel en goed geregeld!"
Ik was wat aan de late kant maar bedrukken.nl heeft alles snel opgepakt en geregeld! Goede service en klantvriendelijkheid!

Draagtas met lange hengsels (GI-100952)

brigitte van puur brie schreef op (23-05-2017):
5/5
"persoonlijk"
Helemaal blij met mijn tasjes. Het persoonlijke contact maakte het nog fijner. Ik werd zelfs gebeld op het moment dat de tasjes klaar waren naar welk adres het verstuurd mocht worden. Super service, goede kwaliteit van de tas en mooie print. Ik heb alweer ideeën voor mijn volgende bestellen.

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Ben van Web and Brand schreef op (12-05-2017):
5/5
"Uitstekend"
Luxe ogende mokken en uitstekende drukkwaliteit. Goed advies vooraf en zeer scherp bedrukt. De verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

Ester van Studio de Leeuw schreef op (18-04-2017):
4/5
"Erg tevreden!"
Ik ben erg tevreden met deze boodschappentas voor mijn opdrachtgever! Het drukwerk ziet er echt stuk voor stuk top en netjes uit. Jullie hebben een klant erbij!

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Smit E van paviljoen chez fred schreef op (15-04-2017):
5/5
"recensie"
Snelle afhandeling, goede prijs. Prima product. Ik ben erg tevreden

Multifunctionele buigzame alarmklok (PF-100145)

M Joordens van Belden schreef op (13-04-2017):
5/5
"Mooie klokjes"
Mooie klokjes met meerdere mogelijkheden zoals de tijd, een alarm, penhouder en notitiehouder. Logo is er ook netjes opgedrukt. Vielen erg in de smaak bij ons.

Fluitje met nekkoord (MO-100237)

Raimke van den Beemt-Groothuizen van Jeugdsportfonds Breda schreef op (06-04-2017):
4/5
"Meedenken"
Ons fonds had twintigduizend bedrukte fluitjes nodig, door bedrukken.nl werden we van goed advies voorzien. Er werd prima gecommuniceerd en meegedacht om tot een lagere prijs te komen en de beste kwaliteit. Wel werd er van ons soms met erg veel spoed een antwoord verwacht. Tevreden klant desalniettemin.

Trend rugzak (PF-100160)

Yoëlle van NTKC schreef op (03-04-2017):
4/5
"Helemaal top!"
Super service over de mail en telefoon en een mooi resultaat van een handige rugzak met goed drukwerk. Onwijs tevreden!

A5 Schrijfblok (SC-100004)

Karin Gibcus van Karin Gibcus Organisatieadvies en Coaching schreef op (29-03-2017):
5/5
"mooie kwaliteit, goede service"
De A5 schrijfblokken met bedrukking zijn kwalitatief goed: mooie kleuren, stevig papier en fraai gekozen lettertypes.
Gecombineerd met de prijs en de prettige service een absolute aanrader!

Waaier Folklore (MA-100203)

Naomi van Friends of the Brands schreef op (24-03-2017):
5/5
"tevreden!"
De waaiers zien er top en kwalitatief goed uit! Super tevreden!

Baseballcap met sluiting (MO-100406)

Femke Abousalama van Tilburg University schreef op (20-03-2017):
5/5
"Uit de brand gered!"
Na al meerdere malen t-shirts en hoodies bested te hebben naar volle tevredenheid, hebben ze ons nu uit de brand geholpen omdat een andere drukker er een potje van maakte! Top! Binnen 1 weekend 50 caps bedrukt en binnen! Wij zijn weer heel blij!

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Dennis van BF16 schreef op (16-03-2017):
5/5
"Top service."
100 Zonnebrillen met bedrukking besteld. Goede klantenservice, goed overleg en een snelle levering. Zeer tevreden.

Kop en schotel Noa (VO-100120)

Monique van Roofing Service Nederland B.V. schreef op (25-01-2017):
5/5
"Noa hoogwaardig porselein"
Hoogwaardig porseleinen kop en schotel Noa is elegant van vorm en de keramiek bedrukking van het logo is perfect! Complimenten voor de goede service en snelle levering.

Katoenen draagtas budget (VO-100127)

Dorus van SB Commerce schreef op (23-12-2016):
4/5
"Katoen draagtas"
Wij zijn erg tevreden met de katoen draagtassen. De opdruk is mooi gelukt. Bedrukken.nl heeft ons goed geholpen en prima service geboden! Bedankt.

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

Lilian Kerstens van Hondenvereniging schreef op (13-12-2016):
5/5
"Prachtig ontwerp"
Een prachtig ontwerp is gemaakt van ons logo en staat bijzonder mooi op de zwarte big shopper! Hele goede prijs/kwaliteit-verhouding. Hele goede en snelle service!

Glazen presse-papier bal (MO-100230)

Esmeralda van VNG International schreef op (05-12-2016):
5/5
"mooi relatiegeschenk"
Mooi relatiegeschenk.

Snoepblikje hart (PR-100070)

Ingrid van Stichting Vrienden van het UMCG schreef op (29-11-2016):
5/5
"Net dat beetje meer"
"Net dat beetje meer" is de slogan van onze vrijwilligersorganisatie. Onze slogan en ons logo wilden we graag op het hartjesblikje. Deze hebben we na afloop van ons jaarfeest meegegeven aan onze vrijwilligers als bedankje voor hun inzet. De medewerkers van Bedrukken.nl hebben heel goed meegedacht met onze wensen. Ze waren vanaf het eerste contact goed bereikbaar en reageerden snel. De hartjes kwamen op tijd aan, waren met zorg verpakt en zijn supercute!

Milieuvriendelijke ECO paraplu (VO-100018)

José van der Meer van Waterland Private Equity schreef op (28-11-2016):
5/5
"Bedrukken.nl laat je niet in de regen staan."
Correct en duidelijk. Goede service. Snelle levering en kwalitatief uitstekende paraplu's ontvangen.

Non woven tas Emily (VO-100039)

Secretariaat van Stichting Professor Cobbenhagen schreef op (24-11-2016):
4/5
"Prima tasjes, snel geleverd"
Prima tasjes, snel geleverd.

Waaier Easy Breezy (VO-100099)

Stéphanie van DRS timmerbedrijf schreef op (18-11-2016):
5/5
"uitstekende service"
De waaiers zijn steviger en van betere kwaliteit dan verwacht. De bedrukking is precies zoals we bedoeld hadden. Vooral waren we blij met de service; één vast contactpersoon, duidelijke, vlotte communicatie zowel per telefoon als email, en er werd alle tijd en ruimte gegeven om ons te bedenken en de tekst aan te passen e.d. tot we helemaal tevreden waren. Bedankt Roel!

Bopp Cool fles (XI-100154)

Gerrie van VG Orchids schreef op (08-11-2016):
4/5
"Mooie Bopp Cool flesesn"
Mooie kwaliteit flessen en een goede service.

Full colour mok (VO-100081)

Regina van TrueLime schreef op (02-11-2016):
5/5
"Mooie mokken, prima service"
We zijn met onze bestelling weer prima geholpen. Vlotte levering, goede service. De mokken zijn mooi bedrukt, ons kleurrijke logo blijft ook bij veelvuldig wassen in de vaatwasser mooi van kleur.

Frosted balpen (GI-100117)

Mike Vreeman van Eat&Go schreef op (29-10-2016):
4/5
"Tevreden"
Goed product met een zeer snelle levering. Drukwerk op de pennen ziet er strak en professioneel uit

Non woven rugzak Evi (VO-100122)

Joëlle Goudsmit van Stichting Coherente schreef op (20-10-2016):
5/5
"Uitstekende service"
Goede service, erg fijn dat de professionals met je mee denken, hele snelle levering dus erg tevreden over het bedrijf en het product.

Waterdichte strandtas (GI-100535)

Bernard Budde van NZKV Vlielandkamp schreef op (05-10-2016):
5/5
"Super chill!"
Bedrukken.nl Team
Veel dank voor de tijdige levering van onze late bestelling! Fijne tasje ook :)
Grote pluim voor jullie effectieve werkwijze en prima prints!

Dank en vriendelijke groet van het NZKV Zeekajak Vlieland team, Auke, Govert, Bo

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Karin van x schreef op (23-09-2016):
5/5
"Goede en snelle service"
Ik had op hele korte termijn 50 bedrukte zonnebrillen nodig. Ik heb hiervoor contact opgenomen met de servicelijn en heel snel en goed geholpen. De brillen zijn op tijd en geheel naar wens ontvangen.

Slippers Bora Bora (VO-100019)

Nicole van Promad BV schreef op (12-09-2016):
5/5
"Bedrukte Bora Bora Slippers"
Top service, goed resultaat en snelle levering!

Porseleinen beker (VO-100087)

Nanette Kiel-Spieker van Strak! schreef op (02-09-2016):
5/5
"Super service!"
Op korte termijn had ik kopjes met onze winkelnaam erop nodig,
hiervoor ben ik super snel geslaagd bij bedrukken.nl!
Ik werd heel vlot en prettig geholpen door Roel die ervoor gezorgd heeft dat wij op tijd onze kopjes hadden! Super bedankt!

Mok met lepel (VO-100078)

Carola van iBoss schreef op (13-07-2016):
5/5
"Prima mokken"
We hebben de mokken in goede orde ontvangen, ze zijn mooi bedrukt met ons eigen logo erop. Ze drinken lekker en zo passen ze goed in het interieur , bedankt!

Zonnebrandcrème Suncare (MO-100556)

Djamila Santi van HLB Van Daal & Partners schreef op (13-06-2016):
4/5
"Onze klanten waren blij met deze zomergadget"
Handige flesjes voor in je (hand)tas. Na afloop van het event, verblijdden we onze klanten ermee. Die reageerden er erg enthousiast op. Hij ruikt ook erg lekker ;-).

Zonnebrandcrème Suncare (MO-100556)

L. E Pearson van Vlietland College schreef op (07-06-2016):
5/5
"top!"
Een snelle levering en een prima kwaliteit, bedankt!

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

Simon Coolen van Megawatt schreef op (30-05-2016):
5/5
"Mooie shoppers"
Fijne service, prijs/kwaliteit verhouding van de tassen is top en de levertijd is super, een aanrader!

Slaapmasker Sleep Well (VO-100050)

H Bolder van HB Care schreef op (28-05-2016):
5/5
"Prima"
Besteld voor een product actie. Alles netjes geleverd en afgehandeld

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Eddie Assinck van * schreef op (27-05-2016):
4/5
"Prima geregeld"
Had met enige spoed deze brilletjes nodig. Was allemaal mogelijk. Prima brillen!

Autodrinkbeker met handvat (VO-100117)

Rosa van PARKEAGLE schreef op (27-05-2016):
5/5
"Super service"
100 bekers besteld met ons bedrijfslogo erop: supersnel geleverd (2 dagen later), en ziet er prima uit.

Baseballcap met sluiting (MO-100406)

Aliza van Van der velde judo schreef op (21-05-2016):
5/5
"Cap met sluiting"
Prima pet , normale maat past goed ook bij volwassenen , goed te bedrukken , prima service , snel schakelen .. Top

Schoudertas (PF-100158)

Aliza van Van der velde judo schreef op (21-05-2016):
5/5
"Schoudertas"
Goede service , snelle reactie per mail , mooie tas , goed te bedrukken, groot genoeg voor de judopakken ..

Balpen Smart (VO-100004)

Marja Jansma-Louters van Drogisterij Marja schreef op (09-05-2016):
5/5
"Mooie pen met gravering."
Pen besteld voor ons 25 jarig jubileum feest als drogist.
Supersnel geleverd en goed advies gekregen over keuze en gravering van de pen!

Gildan hooded sweater (HM-100076)

Monique van Monique Wijbrands illustratie & ontwerp schreef op (09-05-2016):
5/5
"mooie sweaters, goede service!"
Goede service van bedrukken.nl! Toen we last-minute nog extra sweaters nodig hadden heeft Roel erg zijn best gedaan om deze nog op tijd te kunnen bezorgen. De sweaters zelf zijn ook van mooie kwaliteit, lekker warm en zacht. Mooi bedrukt.

Aanbieding - Stevige 190T rugzak (VO-100051)

Kofschip van Basisschool schreef op (25-04-2016):
5/5
"heel mooi product!"
Goed en snel contact via de mail, duidelijke afspraken, snelle bezorging, heel mooi product!

Porseleinen kop en schotel Saskia (VO-100065)

-- van Trust schreef op (21-04-2016):
4/5
"Kopjes bedrukt met logo"
De kop en schotel Saskia snel en goed geleverd gekregen. De service was prima en het bedrijfslogo staat netjes op de kopjes geprint.

Nekkussen Traveller (MA-100207)

Saskia Smit van Via Sas- Zonvaart schreef op (21-04-2016):
5/5
"nekkussen"
De bedrukking is prachtig geworden dankzij het ontwerp wat jullie voor mij hebben gemaakt. Ik ben er erg blij mij en een aantal klanten hebben dit kussentje bij de tickets ontvangen en vinden hem ook fantastisch

Anti-stress dobbelsteen (MO-100369)

Djamila Santi van HLB Van Daal & Partners schreef op (18-04-2016):
4/5
"snelle levering, mooi resultaat"
Goede service, contact was goed. We hadden de dobbelstenen op de verzochte datum in huis, snel geleverd dus!Kwaliteit dobbelsteen prima.

Rolmaat 3M (VO-100032)

Lieke van Marktlink Fusies & Overnames schreef op (14-04-2016):
4/5
"Tevreden"
Erg tevreden over de geleverde rolmaten. Een leuke attentie voor onze relaties!

Non woven rugzak Evi (VO-100122)

Carmen van BSO Bibelebonz schreef op (13-04-2016):
5/5
"Leuke rugzakjes"
Goed contact, snelle levering, prima!

Promo make-up spiegel (PF-100055)

Katie van Techniek op Hakken schreef op (08-04-2016):
4/5
"Spiegel"
Erg tevreden over het product en de service! Zeer vriendelijk en ik ben goed geholpen. De spiegel zelf ziet er ook leuk uit met de bedrukking erop

Frosted balpen (GI-100117)

Katie van Techniek op Hakken schreef op (08-04-2016):
4/5
"Pen"
Erg tevreden over het product en de service! Zeer vriendelijk en ik ben goed geholpen. De pen zelf ziet er ook leuk uit met de bedrukking erop

Mini damesparaplu (MO-100515)

Lise van LEF marketing & events schreef op (07-04-2016):
5/5
"Fijne paraplu voor een mooie prijs"
Onlangs 500 stuks in zwart mogen ontvangen met een full colour logo in een mooie heldere opdruk. Fijne paraplu voor een mooie prijs. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

R. Ruijter van Bakker Koning schreef op (16-03-2016):
4/5
"Zeer tevreden"
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de tassen en de service van bedrukken.nl.
Eerlijk en gedegen advies. De grote boodschappen tassen zijn van de juiste kwaliteit voor de juiste prijs.

Klassieke mok Nova (VO-100079)

Monica Esajas van ABN AMRO schreef op (15-03-2016):
5/5
"Mok met speciale opdruk"
De eerste keer dat ik via Bedrukken.nl mokken met special opdruk heb bested. Snelle goede vriendelijke service. Goede kwaliteit. Zal zeker niet de laatste keer zijn! Dik tevreden.

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

- van - schreef op (07-03-2016):
5/5
"Prima service"
Voor de tweede keer mokken besteld voor ons kantoor. Alles was nog onthouden van de eerste bestelling waardoor het snel was afgerond. Mokken zien er goed uit voor een goede prijs. Niks op aan te merken.

Naturel winkeltas met voorvak (PF-100020)

Van Santen van Natuurslagerij Keijzer & Van Santen schreef op (05-03-2016):
5/5
"bedrukte jute tassen"
jute tassen besteld en laten bedrukken goede service en zover wij kunnen zien een goede kwaliteit en een snelle levering kortom zeer tevreden.

USB stick Twister (US-100077)

Kathleen Teughels van Impact Communications schreef op (01-03-2016):
5/5
"USB stick"
Vandaag werden onze bedrukte usb sticks geleverd : zeer goede en correcte service, goeie prijs, zeer mooie bedrukking !

Persoonlijke naambadge met magneetsluiting (VO-100016)

Corné van Sfa Print B.V. schreef op (25-02-2016):
5/5
"Tevreden"
Ik bestel al jaren naam badges bij Bedrukken.nl en met volle tevredenheid, goede kwaliteit en prijs-verhouding inclusief een uitstekende service! Aanrader!

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

nick groosman van Cafe Jopie sluis schreef op (25-02-2016):
5/5
"SUPER TAS"
Super bootschappentas gekocht bij jullie, goede kwaliteit van tas en bedrukking en alles binnen in 5 dagen SUPER , bedankt!!

Aanbieding - Stevige 190T rugzak (VO-100051)

Ozmen van Axon Zorg B.V. schreef op (25-02-2016):
5/5
"Super service"
Super service, snelle levering. we zijn erg tevreden!

Gildan hooded sweater (HM-100076)

Johan Wulteputte van SRCF-KKMV schreef op (24-02-2016):
5/5
"Gildan hooded sweater"
Deze sweater voelt zeer aangenaam aan qua warmte. Heeft levendige kleuren en de bedrukking houdt goed vast. Prettig om dragen

Luxe A4 schrijfmap (IN-100250)

peter van Bouwmaat schreef op (22-02-2016):
5/5
"Bedrukte schrijfmap"
Bedrijf levert een net product, contact verloopt goed en persoonlijk.

Balpen Linosa (PR-100034)

H. Niesten van Basto Hotel, Åland schreef op (20-02-2016):
5/5
"mooie balpennen met logo"
Voor onze conferentieruimte in ons Basto hotel, gelegen op het mooie eiland Åland, hebben we balpennen nodig. Na zoeken en checken van de prijzen zijn we bij Bedrukken.nl uitgekomen. Goede service en communicatie! Pennen op tijd geleverd en we zijn er dik tevreden mee. Bedankt en als we weer wat nodig hebben, komen we weer terug bij jullie.

Fietstas/koeltas (IN-100341)

H. Niesten van Basto Hotel, Åland schreef op (20-02-2016):
5/5
"Tijdige levering."
Onze hotelgasten kunnen bij ons fietsen huren voor het maken van dagtochtjes op het mooie Finse/Zweedse eiland Åland. Wat is dan mooier om een klein koeltasje aan de stuur van de fiets mee te kunnen nemen. De bedrukking van ons logo is keurig gedaan. Ondanks onze krappe tijdplanning is alles keurig op tijd afgeleverd, zodat we de tasjes mee kunnen nemen. Goede communicatie en ook een geweldige service. Bedankt!

Golfparaplu 190T (GI-100097)

H. Niesten van Basto Hotel, Åland schreef op (20-02-2016):
5/5
"Mooie paraplu's"
Mooie paraplu's uitgezocht die onze hotelgasten kunnen gebruiken als het een regenachtige dag is. Bedrukking is naar wens uitgevoerd en voordat e.e.a bedrukt werd, kregen we een voorbeeld toegestuurd. Ondanks de krappe tijd die wij hadden, omdat we de spullen mee wilde nemen, zijn de paraplu's keurig op tijd bij ons afgeleverd. Roel, hield ons keurig op de hoogte . Hartelijk dank voor de geweldige service

Non woven rugzak Evi (VO-100122)

wilma fennema van peuterspeelzaal ienie mienie schreef op (19-02-2016):
5/5
"tevreden!!"
Zeer tevreden over de snelle reacties, offerte, prijs en over het eindresultaat!!

Gekleurde mok Lucas (VO-100080)

Marja Bergs van Bedrukken.nl schreef op (19-02-2016):
5/5
"Helemaal blij"
Op zoek naar bekers met een eigen en apart onderwerp in een kleine oplage, terecht gekomen bij Bedrukken.nl. Waar je overal minimaal 100 of meer moet bestellen, bieden zij de mogelijkheid voor een veel kleiner aantal. De persoonlijke aandacht en het meedenken is geweldig. De bekers zijn boven verwachting mooi en de aflevering perfect. Echt een aanrader als je iets persoonlijks wil laten maken. Alle lof voor dit bedrijf.

Gekleurd notitieboekje A5 (VO-100113)

Henk Floor van Forma schreef op (18-02-2016):
4/5
"Prima snelle service"
Dankzij de snelle service van bedrukken.nl konden wij onze klanten blij maken met een prachtig notitieboekje voorzien van ons logo.

Zonnebril Wayfarer met UV-bescherming (VO-100046)

Femke Bakker van Studievereniging Equilibrium schreef op (12-02-2016):
5/5
"Goede service"
50 zonnebrillen besteld met opdruk op beide pootjes. Goede service d.m.v. eerst een drukvoorstel op te sturen. Levering op korte termijn ging vlekkeloos en wij zijn heel blij met deze kwaliteits zonnebrillen!

Klassieke mok Nova (VO-100079)

Mirjam v.d. Kerkhof van Technische Universiteit Eindhoven schreef op (11-02-2016):
5/5
"Prima service!"
Prima, snelle, vriendelijke en goede service. Snel antwoord op mail en snelle levering, perfecte opdruk, kortom: dik tevreden!

Sterke boodschappentas groot (VO-100121)

AE van Tol Krap van Wijnhandel De Primeur schreef op (11-02-2016):
4/5
"boodschappentassen"
Mooie tassen snel geregeld en een goede service.

Metalen powerbank Style (VO-100060)

Wijdemans van Marcel schreef op (10-02-2016):
5/5
"powerbanks"
Mooie kwaliteit, goede service, snelle levering en een prettig contact!

Snoepblikje hart (PR-100070)

Carmen van Didi schreef op (10-02-2016):
5/5
"Valentijn"
De dag van de liefde nodigt iedereen uit om te laten zien hoeveel van je elkaar houdt. Didi houdt van haar klanten en als een klein gebaar hebben wij het snoepblikje als give-away gebruikt in de week van Valentijn. Bedrukken.nl heeft super snel geschakeld en een mooi product geleverd.

Slaapmasker Sleep Well (VO-100050)

Vinanda Paap van Novotel Amsterdam Schiphol Airport schreef op (08-02-2016):
5/5
"Slaapmasker Sleep Well"
Voor een spel, georganiseerd door een klant van ons, hadden wij last minute blinddoeken nodig. Via google op de site van bedrukken.nl gekomen. Snelle handeling en service en ook persoonlijke aandacht daardoor kregen wij op korte termijn direct een offerte met voorbeeld naar ons opgestuurd. De slaapmaskers zijn bedrukt met ons logo en dat van onze klant en daardoor hebben de gasten niet alleen een leuke spel gehad maar direct ook een leuk aandenken aan een super dag.
Bedankt voor het meedenken en de snelle (re)actie.

Heren polo Charma (VE-100011)

Willem van Vugt van LEF marketing & events schreef op (06-02-2016):
5/5
"Goede kwaliteit"
Goede kwaliteit polo die zeker geschikt is om veelvuldig gedragen en gewassen te worden.

In combinatie met borduren een erg mooi product.

Klassieke mok Nova (VO-100079)

Maarten van Loesje schreef op (05-02-2016):
5/5
"Prima mokken"
We bestellen deze mokken nu alweer een jaar met enige regelmaat en zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de bedrukking. De levering is snel en het contact verloopt soepel.

Non woven tas Emily (VO-100039)

Laura van The Chocolate Box schreef op (05-02-2016):
5/5
"Superfijne Tasjes!"
Snel geleverd, netjes bedrukt, goede prijs! Fijne tasjes die je comfortabel om je schouder kunt dragen en makkelijk kunt wegstoppen.

Multifunctioneel ECO notebook (VO-100110)

Henrica Bergsma van HeBe training & advies schreef op (05-02-2016):
5/5
"notitieblokken met tekst"
super geholpen bij het uitzoeken van het juiste product. ook de snelheid en interactie was bijzonder prettig.
AANRADER!

Full colour mok (VO-100081)

Iris van Headline schreef op (05-02-2016):
4/5
"Goede service"
Bedrukken.nl heeft ons goed geholpen met een grote bestelling en de verzending naar verschillende locaties in Europa. Goed geadviseerd en op de hoogte gehouden. Erg tevreden.

Porseleinen mok Luna (VO-100119)

Jeroen van Hulten van Hulti Automatisering schreef op (03-02-2016):
4/5
"Tevreden."
Het resultaat was goed, de opdruk stond er erg strak op.
tijdens het vervoer zijn er 5 producten beschadigd deze werden dezelfde dag gecrediteerd zonder problemen
service erg goed !!