Filter
Categorie Bidons en drinkflessen Filters
Prijs:
€0 €13

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bidons bedrukken

Wist je dat drinkflessen en bidons na pennen en tassen tot de best verkopende productcategorie met bedrukking behoren? Eigenlijk niet zo gek, want drinken staat tegenwoordig hoog op de agenda, men moet immers toch aan de twee liter per dag komen en dat is nou precies wat bedrijven willen stimuleren.

Bidons bedrukken doen wij vaak op de body van de fles. In het geval van metaal raden wij een krasvaste lasergravering aan, dit is overigens niet mogelijk in kleur. Op kunststof drukken wij vrijwel altijd in of tampondruk of rondzeefdruk. Met rondzeefdruk heb je de mogelijkheid in het geval van bidons om all-over te drukken. Dit is al mogelijk bij kleine aantallen en kunnen wij ook nog eens goedkoop realiseren voor je. Voor meer informatie kijk verder of bel 0315-200010.

Sorteren op:

Waar dien je rekening mee te houden?

Op het gebied van drinkflessen is er eigenlijk voor elk wat wils. Ben je op zoek naar een mooie drinkfles waar uitsluitend koele dranken uit gedronken worden of heb je liever een uitvoering waarbij je warme dranken ook langer warm blijven? Ook kun je rekening houden met het doel. Is het bijvoorbeeld voor een sportief evenement, dan is een karabijnhaak wel zo handig. Is het voor collega’s op de weg, dan is een dubbelwandige drinkfles praktisch voor zowel warme als koude dranken. Ook met het milieuaspect en de hygiëne dien je rekening te houden. Zijn de drinkflessen BPA-vrij, dan is het in ieder geval op het gebied van hygiëne een veilige keuze. Wil je ook een milieuvriendelijke optie, ga dan op zoek naar een PET recycle-uitvoering. Wat drinkflessen betreft voorkom je overigens sowieso het gebruik van de milieubelastende plastic drinkflesjes.

Kiezen voor bidons van het merk Tacx of juist een alternatief?

Wat bidons betreft is het meest bekende merk toch wel Tacx. Deze bidons staan al jaren bekend als een kwalitatief goede bidon waar zelfs tijdens de professionele ritten veelvuldig gebruik van gemaakt wordt. Neem daarbij in ogenschouw dat de bidons ook nog uitstekend rondom gedrukt kunnen worden met een bedrijfsnaam of andere reclame-uitingen en je kunt tevreden zijn. Tegenwoordig zijn er echter ook hele goede alternatieven verkrijgbaar die zeker niet onderdoen voor de welbekende Tacx-bidons.

Neem bijvoorbeeld de uitvoering van Toppoint die eveneens geheel door middel van UV-print rondom gedrukt kan worden. Het drukmechanisme werkt uitstekend en er komt voldoende vloeistof uit; een waardig alternatief. De bedrukte bidons van Toppoint zijn ook nog eens een stuk goedkoper en dat maakt het interessant. Verder zijn er ook nog andere alternatieven die eveneens prima zijn, echter ben je wat opdruk betreft iets beperkter. Deze bidons kunnen namelijk niet rondom bedrukt worden, alleen aan de voorzijde. Daarentegen zijn de merkloze bidons wel een heel stuk goedkoper.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact