Filter
Categorie Bidons en drinkflessen Filters
Prijs:
€0 €14

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bidons en drinkflessen bedrukken

Wist je dat bidons en drinkflessen na pennen en tassen tot de best verkopende productcategorie met bedrukking behoren? Eigenlijk niet zo gek, want drinken staat tegenwoordig hoog op de agenda. We moeten immers toch aan de twee liter per dag komen en dat is nou precies wat bedrijven willen stimuleren. Wij bieden een ruim assortiment bidons en drinkflessen.

Wil jij bidons en drinkflessen laten bedrukken? Bidons en drinkflessen bedrukken doen wij vaak op de body van de fles. In het geval van een metalen bidon raden wij een krasvaste lasergravering aan, dit is overigens niet mogelijk in kleur. Op kunststof bidons drukken wij vrijwel altijd met de tampondruk of rondzeefdruk. Met rondzeefdruk heb je de mogelijkheid in het geval van bidons om allover te drukken. Dit is al mogelijk bij kleine aantallen en kunnen wij ook nog eens goedkoop realiseren voor je. Kies jij voor bedrukte of onbedrukte bidons? Heb je vragen over bidons en drinkflessen bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Groot assortiment drinkflessen

Op het gebied van drinkflessen is er eigenlijk voor elk wat wils. Ben je op zoek naar een mooie drinkfles waar uitsluitend koele dranken uit gedronken worden of heb je liever een uitvoering waarbij je warme dranken ook langer warm blijven? Ook kun je rekening houden met het doel. Is het bijvoorbeeld voor een sportief evenement, dan is een drinkfles met karabijnhaak wel zo handig. Is het voor collega’s op de weg, dan zijn dubbelwandige drinkflessen of opvouwbare bidons praktisch voor zowel warme als koude dranken. Ook met het milieuaspect en de hygiëne dien je rekening te houden. Zijn de drinkflessen BPA-vrij, dan is het in ieder geval op het gebied van hygiëne een veilige keuze. Wil je ook een milieuvriendelijke optie, ga dan op zoek naar een PET recycle-uitvoering. Wat drinkflessen betreft voorkom je overigens sowieso het gebruik van de milieubelastende plastic bidons en drinkflesjes.

Wil jij dat je drankje lekker koud blijft? Dan is een bidon met koelelement zoals de Artic drinkfles een goede keuze. Het koelelement kan je in de vriezer leggen en vervolgens in de fles plaatsen. Geschikt voor de zomerperiode. Op de voorzijde van de 700 ml bidon kunnen we een kleur opdruk naar keuze toevoegen. We hanteren 8 werkdagen levertijd. Gepersonaliseerde bidons kunnen ingezet worden als give-away of als een bijzonder relatiegeschenk.

Kiezen voor het merk Tacx of juist een alternatief?

Wat bidons betreft is het meest bekende merk toch wel Tacx en worden ze dan ook veel verkocht. Deze luxe bidons staan al jaren bekend als een kwalitatief goede bidon waar zelfs tijdens de professionele ritten veelvuldig gebruik van gemaakt wordt. Neem daarbij in ogenschouw dat de Tacx bidons ook nog uitstekend rondom gedrukt kunnen worden met een bedrijfsnaam of andere reclame-uitingen. Tegenwoordig zijn er echter ook hele goede alternatieven verkrijgbaar die zeker niet onderdoen voor de welbekende Tacx bidons.

De Tacx bidon Shiva 500cc is het pareltje onder de bidons. De Shiva 500cc wordt gebruikt door wielrenners en sporters. De bidon Shiva heeft een drukknopsluiting en is geproduceerd uit hoogwaardig kunststof. De minimale afname is 300 stuks. Als je liever een kleine oplage van deze Tacx bidon Shiva wilt bestellen, kunnen wij in overleg een aangepaste prijsopgave opstellen. De luxe bidons Tacx Shiva zijn populaire relatiegeschenken. Een andere variant van de Tacx bidon is de bidon Source. Ook deze 500 ml sportfles kan rondom bedrukt worden.

Neem bijvoorbeeld de uitvoering van Toppoint die eveneens geheel door middel van UV-print rondom gedrukt kan worden. Het drukmechanisme werkt uitstekend en er komt voldoende vloeistof uit; een waardig alternatief. De bedrukte bidons van Toppoint zijn ook nog eens een stuk goedkoper en dat maakt het interessant. Verder zijn er ook nog andere alternatieven die eveneens prima zijn, echter ben je wat opdruk betreft iets beperkter. Deze bidons kunnen namelijk niet rondom bedrukt worden, alleen aan de voorzijde met een logo of tekst. Daarentegen zijn de merkloze bidons wel een heel stuk goedkoper.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Een digitale drukproef is een schets van het product met daarop de gekozen bedrukking. De drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Na jouw akkoord zullen we de relatiegeschenken gaan bedrukken. Voordat we bidons en drinkflessen bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Bidons met logo of tekst zijn blikvangers en zullen niet snel vergeten worden.

Contact

Wil je een drinkfles op bidon laten bedrukken maar heb je nog een aantal vragen? Stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals luxe pennen, eco notitieboekjes, jute tassen en mokken bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact