Gratis bluetooth plant-speaker bij jouw bestelling!* 🎶

Origineel voor de dag komen, klinkt je dat als muziek in de oren? Dan is onze plant-speaker een must-have voor jouw klanten! Leuk voor in de woonkamer of op het bureau. Zoals de naam al doet vermoeden is het bloempotje voorzien van een speaker met een prima geluid. In de bodem van de ABS-pot zitten sensoren die de beweging detecteren en deze omzetten in muziek en licht. Een origineel relatiegeschenk om te krijgen én heel leuk om te geven!

*De actie loopt tot en met dinsdag 15 mei 2018.

Bloempot-banner-blog

Mooie actie; gratis bloempot!

Om je kennis te laten maken met dit bijzondere product, hebben we een mooie actie voor je. Bij iedere bestelling van minimaal €200 aan orderwaarde krijg je een plant-speaker helemaal gratis! Het gaat om de totaalprijs all-in, inclusief mogelijke drukkosten.

 

Geschikt voor langdurig plezier…

Deze plant-speaker kent enkele goede specificaties. Zo kan het LED-licht in de speaker zeven kleuren aannemen. De batterij is 1200 mAh en daardoor goed voor vijf uur gebruiksplezier. Gebruiksafstand tot 10 meter. Inclusief micro USB-kabel en met bluetooth-functie… Meer informatie? Bekijk het product op onze site en geniet van urenlang muzikaal plezier!

PS: Laat de plant-speaker bedrukken met logo en maak reclame op een originele manier!

Rik

Rik

Accountmanager bij Bedrukken.nl – gepassioneerd én met oog voor precisie. Altijd op zoek naar het beste bedrukte relatiegeschenk dat past bij jouw wensen!

Reageer via Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *