Mokken bestellen in kleine oplages

In de wereld van relatiegeschenken is het vaak heel normaal dat grote oplages goedkoper zijn dan kleine oplages. Dit is op zich logisch te verklaren. Wanneer je jouw logo wil laten bedrukken op een klein aantal mokken dan moet de drukmachine daar helemaal op afgestemd worden. De inkt moet worden gemengd, de juiste functies moeten worden ingesteld – en ga zo maar door. Dit kost tijd en geld. Als je al deze handelingen moet uitvoeren bij een kleine order dan is dit minder rendabel. Daarnaast zijn er ook bedrijven die geen eigen voorraad hebben en geen kleine aantallen kunnen bestellen (of alleen tegen meerprijs). Dit resulteert vaak in het feit dat klanten geen kleine orders kunnen plaatsen of alleen tegen extreem hoge kosten.

Om dit probleem tegen te gaan hebben wij Logomokken.nl in het leven geroepen. Hier kun je tegen vaste lage prijzen mokken, glazen, bekers, kop en schotels laten bedrukken. Al vanaf 24 stuks kun je hier je eigen bedrijfsservies samenstellen. Of je nu kleine of grote aantallen bestelt, iedereen profiteert van dezelfde lage prijzen. Doordat wij de beschikking hebben over een eigen voorraad en eigen drukkerij, kunnen wij de kosten laag houden. Dit voordeel vertaalt zich direct door naar jou als klant. Dit maakt het ook voor kleine ondernemingen en particulieren interessant om bedrukt bedrijfsservies aan te schaffen. Daarnaast profiteer je bij Logomokken.nl altijd van persoonlijk contact, een gratis drukvoorstel, snelle levertijden en een gratis sample. Bij ons is de klant écht koning.

Vaatwasbestendige bedrukking

Eén van de belangrijkste vragen bij het bedrukken van mokken blijft toch wel: is de opdruk vaatwasmachinebestendig? Bedrukt servies gaat immers onder de normale omstandigheden regelmatig de vaatwasser in. Als je logo al na een paar wasbeurten begint te slijten, is dit toch zonde.

De beste methodes voor de vaatwasser zijn keramische transfer, sublimatie en lasergravering. Doordat lasergravering geen gebruik maakt van kleuren en het logo als het ware ‘inbrandt’ op de kop of mok, kan er geen inkt loslaten of verkleuren. Je tekst of logo zal met deze techniek dus lang goed blijven. Hetzelfde geldt voor sublimatie en keramische transfer. Bij sublimatie kunnen de kleuren van het logo naarmate de tijd vordert wel iets van kleur veranderen. Zwart wordt donkerbruin en rood neigt naar roze. Bij keramische transfer is zelfs na 250 wasbeurten nog maar minimaal verschil te zien.

Tampondruk is iets minder geschikt voor de vaatwasser. Vooral op glas zal de opdruk bij veelvuldig contact met water langzaam loslaten. Dit wordt echter pas echt goed zichtbaar na enkele honderden keren in de vaatwasser. Laat je vooraf goed informeren over de beste druktechnieken voor jouw servies. Hieronder zie je een voorbeeld na 250 wasbeurten bij sublimatie. Je ziet dat het logo steeds in zijn geheel aanwezig is maar dat kleuren wel iets vervaagd en verkleurd zijn. De bedrukking is echter 100% krasvast. Hij laat niet los en heeft ook verder geen beschadiging opgelopen door de vaatwasser. Het kleurverschil dat na verloop van tijd kan optreden is sterk afhankelijk van de kleuren die aanwezig zijn in je logo.

Wil je advies welke druktechniek het beste is geschikt voor jouw servies? Onze verkopers staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van je keuze. Je kunt ze bereiken op +31 315 2000 10, via mail op info@bedrukken.nl of via onze chatfunctie.

Sublimatie 250 wasbeurten
Rik
Rik

Accountmanager bij Bedrukken.nl – gepassioneerd én met oog voor precisie. Altijd op zoek naar het beste bedrukte relatiegeschenk dat past bij jouw wensen!

Reageer via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *