Corona-beschermingsartikelen op de werkvloer

De coronacrisis heeft impact op ons leven en dus ook op de manier van werken. Het virus heeft gevolgen voor zowel werkgevers als werknemers. Het grote aantal besmettingen heeft geleid tot nieuwe maatregelen en instructies, die ook op de werkvloer nageleefd moeten worden. Er wordt door de overheid geadviseerd om zoveel mogelijk thuis te werken, alleen is dit niet in alle sectoren haalbaar. Het is voor iedereen belangrijk om in een veilige en gezonde omgeving te werken, om op deze manier verspreiding van het virus te voorkomen.

Hygiënemaatregelen

We mogen geen handen meer schudden. Het was even wennen, maar inmiddels zijn er alternatieven om elkaar te begroeten en gedag te zeggen. Vraag de medewerkers om te niezen in de elleboog en zorg dat er genoeg papieren zakdoekjes op voorraad zijn. Het is belangrijk dat werkplekken voortdurend worden schoongemaakt. Ruimtes moeten goed geventileerd worden. Een goede hygiëne is belangrijk en daarom wordt er geadviseerd om gebruik te maken van handreinigingsgel, desinfecterende spray en zeep. We moeten onze handen blijven desinfecteren om zo verspreiding van het virus te voorkomen.

Deurklinken worden door iedereen aangeraakt. In de strijd tegen het coronavirus is het verstandig om deurklinken regelmatig schoon te maken. Met een hygiënesleutel hoef je deuren en drukknoppen niet met je handen te openen. Met deze sleutel voorkom je dat andere medewerkers besmet raken.

Een andere manier om je medewerkers te beschermen tegen het coronavirus is om ze te laten werken met een antibacteriële pen. Deze pen weert bacteriën van de oppervlakte, waardoor de pen ook door collega’s en klanten gebruikt kan worden. De pen kan bedrukt worden met een logo of tekst. Doordat de pen ook door andere mensen wordt gebruikt, wordt de bedrukking opgemerkt. Laat op deze manier blijken dat je geeft om de gezondheid van je medewerkers.

Veiligheidsschermen voor medewerkers

Zoals iedereen weet is het essentieel om 1,5 meter afstand te houden in onze zogenaamde ‘1,5 meter-maatschappij’. Om onszelf nét even wat meer te beschermen kunnen bedrijven ervoor kiezen om veiligheidsschermen te plaatsen. Een plexiglas veiligheidsscherm zorgt ervoor dat er op een veilige manier contact kan worden gemaakt tussen medewerkers en klanten. Ideaal voor onder meer restaurants, cafés, recepties, balies en wachtkamers. Op deze manier kan je de veiligheid voor je personeel en klanten waarborgen.

Contact

Heb je vragen over onze corona-beschermingsartikelen of het laten bedrukken ervan? Neem contact met ons op. Stuur een e-mail of bel naar 0315-200010.

Frency

Gastblogger met een passie voor reizen, mode en amusement.

Reageer via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *