Bedrukken.nl viert 10-jarig jubileum

In 10 jaar van een bescheiden speler naar één van de grootste online aanbieders van relatiegeschenken binnen Nederland

UIft – Bedrukken.nl, groothandel in relatiegeschenken, viert vandaag zijn 10-jarig jubileum. De specialist op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en give-aways heeft de afgelopen tien jaar succesvol ingespeeld op de ontwikkelingen in de markt. Van populaire productgroepen als tassen en mokken tot aan duurzame geschenken en smart gadgets; het komt allemaal voorbij in het brede assortiment van Bedrukken.nl.

Positieve reacties

“Het geeft ons een enorm goed gevoel dat wij onze klanten al tien jaar mogen verrassen met bedrukte relatiegeschenken”, vertelt directeur-eigenaar Rinus Stravers. “Niet alleen worden deze originele artikelen ingezet om de bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen, ook is het uitdeelmoment een goede aanleiding om de banden met een relatie weer aan te halen. Bij Bedrukken.nl werken alleen maar specialisten met veel ervaring. Wij denken mee van het begin tot het eind om de producten zo mooi mogelijk te krijgen. Daarmee onderscheiden wij ons. Wat ons de afgelopen tien jaar is bijgebleven, zijn de positieve reacties van onze klanten.”

Alle druktechnieken

Bedrukken.nl onderscheidt zich ook op basis van het machinepark in de drukkerij. Het bedrijf heeft alle druktechnieken in huis en mag zich met recht dé specialist noemen. Enkele voorbeelden zijn zeefdruk, tampondruk, transferdruk, lasergraveren en borduren. Zo wordt per product(groep) bekeken welke druktechniek voor het mooiste resultaat zorgt en het best past binnen de wensen van de klant. Bij Bedrukken.nl worden mooie en doeltreffende relatiegeschenken gemaakt tegen betaalbare prijzen. Bijkomend voordeel is dat alle afdelingen, van verkoop tot de productie, onder één dak zitten.

Mooie ontwikkelingen

Het stevige fundament dat de afgelopen tien jaar is gelegd, wordt de komende jaren uitgebouwd. Zo blijven de bezoekersaantallen – ondanks de coronacrisis – nog steeds stijgen. Het bedrijf is inmiddels druk bezig met de lancering van ‘Bedrukken.nl 3.0’, dat moet zorgen om binnen vijf jaar de online marktleider op het gebied van relatiegeschenken binnen Nederland te worden. Daarnaast is Bedrukken.nl, via de USBstick.be, één van de grootste aanbieders van USB-sticks op de Belgische markt.

Effectieve marketingtool

Een goed passend relatiegeschenk is ook in 2020 een effectieve marketingtool om de naamsbekendheid van bedrijven te vergroten. Het is een vorm van reclame die lang blijft hangen; een pen wisselt bijvoorbeeld gemiddeld zeven keer van eigenaar en komt daardoor vaak onder ogen. Bedrukken.nl bood in tijden van thuiswerken de helpende hand aan bedrijven die hun werknemers een hart onder de riem wilden steken. Een geschenk, bijvoorbeeld gepersonaliseerd met naam of boodschap, werkt motiverend én geeft positieve aandacht.

Over Bedrukken.nl

Bedrukken.nl is een dochteronderneming van een internationaal opererende groothandel op het gebied van relatiegeschenken. Al ruim 35 jaar is het moederbedrijf van Bedrukken.nl actief op de promotionele markt. De organisatie van het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid; op dit moment zijn er circa veertig werknemers actief. Bedrukken.nl is van een eigen drukkerij aan huis uitgegroeid tot een full-service leverancier van bedrukte promotieartikelen.