De 5 populairste relatiegeschenken van het voorjaar

Je bedrijfsnaam laten opbloeien tijdens de lente? Kies voor relatiegeschenken met logo of tekst. We moeten nog heel even wachten, maar dan zullen de temperaturen weer stijgen. Weg met de winterdepressie, we worden vrolijker. De lente zorgt voor helder weer, waardoor we graag naar buiten gaan. De terrasjes zitten vol met mensen die genieten van het eerste voorjaarszonnetje. En vergeet daarbij niet de meivakantie, dit alles zorgt voor een glimlach op het gezicht van de meeste mensen. Het voorjaar is dus de ideale periode om je promotie naar buiten te brengen. Maar waar maak jij je relaties blij mee in de lente? Om je hierbij te helpen, hebben wij een lijst van de vijf populairste relatiegeschenken van het voorjaar samengesteld.

1. Fietsartikelen

Fietsen is populair en zeker in de lente. Het is niet te koud, maar ook zeker niet te warm om eropuit te gaan. De temperatuur is aangenaam en deze fijne weersomstandigheden nodigen uit om de fiets te pakken. Nederland gaat massaal weer fietsen wanneer de eerste zonnestralen zich laten zien. Fietsen is een prachtige manier om Nederland te ontdekken. Niet voor niets wordt Nederland ook wel ‘het fietsland’ genoemd. Een lange fietsroute gepland? Neem dan voldoende eten en drinken mee. Dit is eenvoudig mee te nemen in de fietstassen. Vergeet niet om vooraf de fietslampen te controleren en neem reparatiesets mee. Je kan je bedrijf promoten tijdens het fietsen. Laat fietsartikelen bedrukken met naam, logo of tekst. Elke voorbijganger zal zo in contact komen met jouw merk.

2. De picknickmand

En als je dan toch aan het fietsen bent, op weg naar de geplande picknick, vergeet dan niet de picknick artikelen. Het ultieme lentegevoel: een picknick. Alles staat in bloei en dat zal je zintuigen prikkelen. Heerlijk genieten in het park op je picknickkleed, met fluitende vogels op de achtergrond. Heb je van allerlei lekkere dingen gekocht en is de picknickmand te klein? Een ruime rugzak is ideaal als je een middag naar het park gaat en je al het lekkers mee wilt nemen. Picknick rugzakken bedrukken met een logo om je picknick-middag te laten slagen.

3. De zonnebril

Als we het over een onmisbaar artikel hebben in de lente, is het natuurlijk de zonnebril. Tegenwoordig beschikt iedereen wel over een zonnebril. Naast dat een zonnebril wayfarer een modieuze uitstraling geeft, is hij ook voorzien van een beschermende werking. Het UV400 filter zorgt voor bescherming bij felle zonnestralen. Door het UV400 filter krijgt UV-licht geen kans. Je kan zonnebrillen bedrukken met een opdruk en deze uitdelen tijdens festivals. Het zijn leuke weggevertjes en de ideale reclamedragers.

4. De powerbank

Leuke uitstapjes met vrienden of gezellig op het terras een drankje drinken. Onderweg krijgen we de melding dat onze smartphone nog maar over 10% batterij beschikt. Ontzettend vervelend. Vooral als we op dat moment geen oplader en stopcontact voorhanden hebben. Hierbij bieden powerbanks de uitkomst. Waar het eerst nog een onbekend product was, is het nu een echte musthave geworden. Vergeet een Powerbank dus niet wanneer je de deur uitloopt.

5. De thermosbeker

Met een drinkbeker met handvat kun je je favoriete drank altijd en overal mee naar toe nemen. Wil je tijdens de gezellige picknick graag een warm kopje koffie drinken, dan kan dat. De drank blijft heerlijk warm of koel met deze thermosbeker.

Bovenstaande producten zijn een voorbeeld van zeer welkome relatiegeschenken in de lente. Natuurlijk zijn er naast deze relatiegeschenken nog tal van andere producten die wij aanbieden. Neem hiervoor gerust een kijkje op Bedrukken.nl. Relatiegeschenken bedrukken wij met logo, naam of reclametekst. Ontvang een gratis drukvoorstel. Wij beschikken over een eigen voorraad waardoor we snel kunnen leveren.

Reageer via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *