Bedrukken.nl heeft al 100+ goede doelen mogen helpen

Wij zetten ons regelmatig in voor goede doelen en zijn blij dat we anderen kunnen helpen. Daarnaast vinden we het belangrijk om goede doelen een hart onder de riem te steken en te helpen met iets waar we als bedrijf goed in zijn.

Door gratis bedrukte relatiegeschenken of promotieartikelen te sponsoren kunnen we goede doelen helpen. Met onze bedrukte relatiegeschenken hopen wij dat de goede doelen hun bereik verder kunnen vergroten en juist alle vrijwilligers mooi in het zonnetje kunnen zetten. Een kleine attentie, gewoon even laten weten dat je aan de doelgroep denkt, maakt direct al veel verschil. Waarbij het ene goede doel haar doelgroep blij mag maken met een origineel relatiegeschenk, gebruikt het andere goede doel het geschenk om haar vrijwilligers te bedanken voor hun harde werk.

Geven maakt gelukkig. Wij weten dat goede doelen over het algemeen weinig budget hebben, daarom is het prachtig dat wij kunnen helpen. Het steunen van goede doelen geeft ons een goed gevoel. We voelen ons meer betrokken met de samenleving en we hopen een verschil te kunnen maken in de wereld.

Hieronder hebben we een aantal goede doelen uitgelicht die wij hebben mogen sponsoren. Ben jij als goed doel op zoek naar een sponsor? Wij bieden je de mogelijkheid om een sponsoraanvraag in te dienen. Meer informatie kan je hier vinden.

Bont voor Dieren

Bont voor Dieren komt in actie tegen dierenleed. Ze zetten zich met hart en ziel in voor alle dieren die het slachtoffer zijn van de bontindustrie. De bontindustrie is ethisch onverantwoord en kenmerkt zich door dierenleed. De stichting streeft naar een wereldwijd verbod op de productie en verkoop van bont.

Onze bijdrage

De vrijwilligers van Bont voor Dieren werken mee aan het doel ‘een bontvrije wereld’. Ze ondersteunen de stichting in de strijd tegen de bontindustrie, bijvoorbeeld bij straatacties en voor kantoorwerkzaamheden. Om de vrijwilligers te bedanken voor hun aanhoudende betrokkenheid, hun tijd en inzet hebben wij gratis eco-vriendelijke bedrukte notitieboekjes met pen cadeau geleverd. Een leuk én nuttig geschenk waarmee de vrijwilligers in het zonnetje zijn gezet.

We hebben niet alleen notitieboekjes, maar ook softshell jassen met het logo van de stichting mogen sponsoren. Tijdens de gemeenteraadsverkiezingen hebben ze de jassen gedragen om kiezers attent te maken op een bontvrije gemeente. Dit jaar waren ze voor het eerst zichtbaar op straat met Bont voor Dieren-softshell jassen. Een duidelijke herkenning van het logo, zowel voor- als achterop de jas.

Vrienden van het Sophia

In het Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis wordt gezorgd voor de meest bijzondere en kwetsbare patiënten; kinderen. De Stichting Vrienden van het Sophia doet er alles aan om hun verblijf in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken en draagt bij aan de financiering van wetenschappelijk onderzoek en vernieuwende projecten.

Onze bijdrage

Tijdens de voetbalwedstrijd Feyenoord-AZ waren er honderden patiëntjes, hun familieleden en medewerkers van het Sophia aanwezig om de wedstrijd live in De Kuip te volgen. Tijdens de wedstrijd was er een verkoop van hartveters, een collecte onder supporters en een speciale loterij tijdens de wedstrijd. Er is ruim € 30.000,- gedoneerd aan het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis. Een mooie opbrengst na een sportief succesvolle middag. Tijdens de wedstrijd hebben de vrijwilligers bedrukte lanyards en petten gedragen, die wij hebben mogen sponsoren.

Dream4Kids

Dream4Kids biedt kinderen tussen zes en twaalf jaar met een trauma een nieuwe, positieve start door hun mooiste wens te vervullen tijdens een Droomdag. Elke Droomdag is op maat gemaakt en specifiek afgestemd op de behoeften, wensen en dromen van het kind. Tijdens een Droomdag gaan de mooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling.

Onze bijdrage

In 2021 heeft Dream4Kids een nieuwe huisstijl gekregen. En een nieuwe huisstijl vraagt om nieuwe middelen. Wij hebben pennen met het nieuwe logo laten bedrukken in onze drukkerij. De opvallende pennen zorgen ervoor dat het logo goed naar voren komt. Pennen met logo zijn één van de populairste en effectiefste relatiegeschenken, waarmee we hopen dat het bereik van Dream4Kids steeds verder uitbreidt. 

Ook wilde de stichting de nieuwe huisstijl doorvoeren in hun kleding. We hebben lichtblauwe T-shirts laten bedrukken met het nieuwe logo. Vrijwilligers dragen de nieuwe shirts, mét een opdruk aan de voor- en achterzijde, tijdens evenementen. De shirts en pennen passen geheel binnen de nieuwe look van Dream4Kids.

Jeugdfonds Sport & Cultuur

In Nederland groeien gemiddeld twee à drie kinderen per klas op in een gezin met geldzorgen. Zij kunnen niet op voetbal, streetdance, judo, zwemles of muziekles. Deze kinderen sporten en spelen vaak alleen. Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie of het lesgeld voor deze kinderen en jongeren. Sporten en spelen doe je niet alleen, dat doe je samen.

Onze bijdrage

Tijdens de coronacrisis hebben veel mensen thuisgewerkt. Halverwege 2021 mochten we weer langzaam naar kantoor. Hoe leuk is het dan om je medewerkers op een bijzondere manier te verrassen? Dit is precies wat Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft gedaan. De bedrukte notitieboekjes zorgden voor een warm welkom op kantoor. Met relatiegeschenken voor je personeel bedank je ze voor hun werk, inzet en betrokkenheid. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en het geeft hun motivatie en boost.

Reageer via Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *