Project in the spotlight - The Game Box

Wij hebben de uitdaging gekregen om een uniek project voor het bedrijf The Game Box te realiseren. The Game Box is het ‘Family Entertainment Center’ van Europa. Van jong tot oud; iedereen kan gamen bij The Game Box. Ze bieden verschillende arrangementen aan, zodat er gegarandeerd plezier is voor iedereen. De game- en entertainmentcentra is gevestigd in drie steden.

Het gaat hierbij om de bedrukking van verschillende artikelen, namelijk capsshirtsparaplu’slippenbalsemsbluetooth speakers en thermosflessen. Deze bedrijfskleding en relatiegeschenken hebben we mogen voorzien van hun bedrijfslogo. Bedrijfskleding zorgt ervoor dat er eenheid en verbondenheid onder de werknemers ontstaat. Stralen de werknemers eenheid en verbondenheid uit, dan merkt de klant dit op en krijg je de kans om een tevreden klantenbestand op te bouwen. Daarnaast straalt bedrukte bedrijfskleding professionaliteit uit. Kortom: bedrukte bedrijfskleding is belangrijk voor een goed imago.

Promotieartikelen op maat

Voor elke klant kunnen we relatiegeschenken en promotieartikelen op maat leveren. Geef ons je wensen door en wij zorgen voor een uitstekend eindresultaat. De artikelen kunnen we voorzien van een naam, logo of tekst. Wil je liever je eigen artikelen aanleveren? Ook dat is mogelijk. Zodra wij de artikelen hebben ontvangen, zullen we ze voorzien van een mooie opdruk. Wil je meer informatie over de verschillende bedrukkingsmogelijkheden? Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]. Ons team helpt je graag verder.