Vakantie naar het buitenland gecanceld? Ga op vakantie in eigen land!

Het vieren van vakantie in het buitenland deze zomer is voor velen van ons gecanceld. Vliegen en reizen naar het buitenland wordt afgeraden, tenzij het strikt noodzakelijk is. Dit is voor veel mensen een ontzettende teleurstelling. Maar niet getreurd, je kunt alsnog op vakantie gaan. Zoek een vakantie dicht bij huis. Nederland is veelzijdig, waardoor je toch het idee hebt dat je in een andere omgeving bent. Kies bijvoorbeeld voor een fietsvakantie of ontspan op één van de Waddeneilanden. Om je binnenlandse vakantie zo comfortabel mogelijk te maken, hebben wij een aantal producten op een rijtje gezet die hierbij helpen.

Een goed begin is het halve werk

Zorg dat je goed voorbereid bent zodat je zorgeloos van een heerlijke vakantie kan genieten. Deze voorbereiding begint thuis. Maak een checklist en inpaklijst. Zo heb je een goed overzicht van de dingen die je mee moet nemen. Naast de standaard dingen zoals je paspoort, documenten en medicijnen zijn er ook andere producten die niet vergeten mogen worden. Stap je met het hele gezin in de auto? Denk bijvoorbeeld aan een auto organizer, zonnescherm en een parkeerschijf. Je wil dat de kinderen ook vermaakt worden wanneer ze op de achterbank zitten. Houd het voor de kids leuk in de auto met een kleurboek en kleurpotloden.

Plezier met zomerartikelen

Aangekomen op de bestemming? Dan kan de vakantie echt beginnen. Een dagje naar het strand of genieten in de tuin van het vakantiehuisje. De komst van een hittegolf wordt deze zomer niet uitgesloten. Zet je zonnebril en pet op en smeer je regelmatig in met zonnebrand. Ga goed voorbereid op reis en zorg dat je deze essentiële benodigdheden in je koffer stopt. Zodra je eenmaal verantwoord de zon in kan, kunnen de zomerse spellen erbij worden gehaald. Strandspellen zoals een racketset, strandbal of een frisbee, deze zomerse producten staan garant voor een actieve (strand)dag vol plezier.

Ontdek Nederland op de fiets

Bossen, heidevelden, duinen en rivieren. Je vindt het allemaal in ons kleine landje. Hoe leuk is het om al deze plekken met de fiets te ontdekken? Fietsen in Nederland is veilig, makkelijk en voor velen de ultieme ontspanning. Om Nederland op de fiets te ontdekken, adviseren we je om goed voorbereid te beginnen aan de fietstocht. Heb je veel bagage bij je? Zorg dat er een praktische fietstas aan je bagagedrager is gemonteerd. Een dubbele fietstas heeft veel inhoud en vakken. Voorkom problemen onderweg en neem een fietspomp mee. Als je fietst wil je gezien worden. Een werkende fietslamp is belangrijk voor de veiligheid van jezelf en anderen. Controleer je fietslampje voordat je met de reis begint.

Contact

Wil jij meer informatie over hoe jij goed voorbereid op reis kan gaan? Neem contact met ons op en wij voorzien je graag van advies. Stuur een e-mail of bel naar 0315-200010.