Filter
Categorie Blouses en overhemden Filters
Prijs:
€14 €21

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Blouses bedrukken

Blouses bedrukken doe je om de naamsbekendheid van jouw bedrijf een mooie boost te geven en zorgt meteen voor een nette uitstraling. Wil je professionele kleding voorzien van jouw logo eenvoudig en goedkoop geleverd hebben? Dan ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Het bedrukken en borduren van blouses vindt plaats in eigen drukkerij, je mag dan ook een uitstekende kwaliteit van ons verwachten. Dankzij het gratis drukvoorstel dat je ontvangt zie je in één oogopslag hoe jouw logo eruit komt te zien. Direct advies vraag je op 0315-200010.

Breed assortiment

Bij bedrukken.nl vind je diverse soorten blouses in het assortiment. Behalve dat onze blouses in alle denkbare kleuren leverbaar zijn, heb je ook veel keuze in andere eigenschappen zoals een korte mouw, lange mouw, met een streepje er doorheen of met gekleurde accenten in de kraag van de blouse. De stijlvolle knoopjes zorgen ervoor dat onze blouses er netjes en representatief uitzien. Ook op het gebied van draagcomfort zijn er verschillende uitvoeringen, wil je een ruimvallende blouse of ga je liever voor een slim-fit variant? Wij hebben voor elk wat wils.

Ideaal voor evenementen en beurzen

Houd je binnenkort een groot evenement of ben je aanwezig op een beurs? Val dan direct op met bedrukte bedrijfskleding: al jouw medewerkers in dezelfde blouse vergroot de herkenning en versterkt het eenheidsgevoel binnen de organisatie. Onze blouses zijn verkrijgbaar in zowel een heren- als damesvariant en hebben een perfecte pasvorm. De reguliere overhemden bieden we aan in de meest gangbare kleuren. Als je op zoek bent naar blouses met een nette uitstraling, ook dan is een blouse met opdruk een uitstekende keuze. Kleding vormt op de werkvloer het visitekaartje van het bedrijf. Laat een goede eerste indruk achter met bedrukte of geborduurde bedrijfskleding.

Meerdere druktechnieken mogelijk

Een opdruk plaatsen op een blouse kunnen we doen op verschillende manieren en technieken. Een borduring heeft wat uitstraling betreft een streep voor ten opzichte van een bedrukking. Blouses bedrukken middels zeefdruk en transferdruk is ook een veel gekozen en betaalbare mogelijkheid. Daarnaast heb je keuze uit de drukpositie, een logobedrukking kunnen wij namelijk op de borst, rug of mouw plaatsen waarvan de rug en mouw de meest voorkomende opties zijn. Jouw logo op meerdere posities? Ook dat is bij bedrukken.nl geen enkel probleem.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact