Filter
Categorie Borden Filters
Prijs:
€1 €2

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Borden bedrukken

Borden bedrukken met logo: we zien het veel terug in het bedrijfsleven en de horeca. Bedrukte borden zijn een klassiek relatiegeschenk, maar worden ook vaak intern gebruikt. Als groothandel beschikken wij van Bedrukken.nl over een uitgebreid aanbod te bedrukken borden. Zo varieert ons assortiment van gebaksbordjes tot dinerborden. Deze zijn vrijwel allemaal direct uit voorraad leverbaar en borden bedrukken wij in eigen drukkerij. Hierdoor blijft de kwaliteit van de bedrukking gewaarborgd en kan er razendsnel geleverd worden, soms al binnen 48 uur. Profiteer ook van een snelle levering. Mocht je hulp nodig hebben, dan staat ons verkoopteam voor je klaar. Neem gerust contact op via 0315-200010 of info@bedrukken.nl. Borden met bedrukking zijn leuk om te geven en te krijgen.

Sorteren op:

Borden bedrukken met logo

De borden uit ons assortiment zijn vervaardigd uit porselein en kunnen geheel naar wens voorzien worden van bedrijfslogo of tekst. Benieuwd hoe de bedrukking van servies in zijn werk gaat? Bekijk onderstaande productievideo of kom gerust eens langs om het drukproces met eigen ogen te aanschouwen. Bij ons kun je voorafgaand aan je bestelling ook altijd een gratis drukproef en sample aanvragen. Dankzij deze digitale proefdruk krijg je een goed beeld van het door jou gekozen product.

Bedrukte borden voor de horeca

Borden bedrukken en deze inzetten in de horeca is een uitstekende keuze. Niet alleen straal je hiermee professionaliteit uit, ook zullen jouw klanten de naam van jouw horecaonderneming langer onthouden. In ons assortiment borden vind je verschillende soorten; van kleinere ontbijtbordjes tot aan de grotere dinerborden. Serveer je gebakjes uit en zoek je een geschikt porseleinen gebaksbord en bijpassende kop en schotel? Ook die hebben we uiteraard. De borden hebben een mooie brede rand en staan prachtig bij ieder interieur. Wij werken met een minimale afname, maar een aantal van onze borden zijn in een kleine oplage afneembaar. Kennismaken met onze snelle levertijden en onze originele relatiegeschenken? Dat kan! Weet je niet zo goed welke bedrukte borden je moet kiezen? Dan helpen we je graag met persoonlijk advies.

Borden personaliseren met voornaam

Ook een bord laten bedrukken met logo of tekst? Na het aanleveren van het gewenste logo maken wij een gratis drukvoorstel op. Onze borden hebben een brede rand, waarop de opdruk uitstekend tot zijn recht komt. Bedrukte schalen en borden worden regelmatig ingezet in de horecabranche, maar kunnen ook gebruikt worden in een kerstpakket. Verras jouw relaties en laat servies bedrukken met bedrijfslogo of kies ervoor om de borden te personaliseren met voornaam. Het kerstpakket zou bijvoorbeeld aangevuld kunnen worden met andere producten, denk aan notitieblokken bedrukken of laat bidons bedrukken. Gaat de voorkeur uit naar duurzame relatiegeschenken? Dan vormen eco pennen en jute tassen een alternatief.

Service omtrent schalen en borden bedrukken

Wil je borden bedrukken? Dan doe je dat natuurlijk bij bedrukken.nl. Een bord laten bedrukken met logo of tekst zorgt voor een leuk en origineel relatiegeschenk. Zijn bedrukte borden en schalen niet wat je zoekt, maar is servies wel hetgeen dat op je interesse kan rekenen? Kijk dan eens bij onze kop en schotels of laat mokken bedrukken met logo of afbeelding. Servies laten bedrukken doe je bij de groothandel bedrukken.nl. Met onze service geef je luxe relatiegeschenken. Relatiegeschenken bedrukken kan bij ons met veel voordelen. Wij werken met een minimale afname, maar sommige borden zijn al leverbaar vanaf 24 stuks. Altijd snel geleverd en van hoge kwaliteit. Heb je nog vragen over borden bedrukken? Neem dan voor persoonlijk advies contact op met onze specialisten: 0315 - 200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact