Filter
Categorie Borstels Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Borstels bedrukken

Als je haar maar goed zit! Dagelijks gebruiken we een borstel of een kam. ’s Ochtends voordat we het huis uitgaan borstelen we ons haar, als we ons opdoffen voor een feestje, wanneer we de klitten uit ons haar moeten halen of gewoon voor het slapen gaan. Borstels en kammen zijn populaire artikelen voor een kapperszaak. In een kapsalon brengt de kapper jouw haar mooi in model met o.a. een kam of borstel. We verlaten de kapsalon en… een onverwachtse windvlaag of regenbui kan ons nieuwe kapsel zomaar in de war schoppen. Zakkammetjes en borstels zijn daarom een populair hulpstuk voor in de handtas. In ons assortiment vind je verschillende soorten haarborstels en kammen. Denk hierbij aan een anti klit haarborstel, haarborstel met spiegel of een uitklapbare haarborstel. We kunnen borstels en kammen bedrukken met jouw bedrijfsnaam of logo. Deze gepersonaliseerde relatiegeschenken zorgen ervoor dat de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk snel stijgt. Heb je vragen over borstels bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik borstels laten bedrukken met logo of tekst?

Onze borstels kunnen bedrukt worden naar wens. Laat ze bedrukken met logo of tekst. Borstels bedrukken we voornamelijk middels de tampondruk. Dit is een techniek die uitermate geschikt is voor het bedrukken van meerdere opdrukkleuren en kleinere oppervlakken. In sommige gevallen kan er ook gekozen worden voor een full color print. Alvorens wij je bedrukte borstels in productie nemen, ontvang je een gratis digitale drukproef ter controle. Dit is een schets van het ontwerp voorzien van de gewenste bedrukking. Op deze manier kan je, middels een logo preview, vooraf zien hoe de bedrukte haarborstel eruit komt te zien. Na goedkeuring van de drukproef wordt de order in onze drukkerij in behandeling genomen. De gepersonaliseerde borstels met kleuren opdruk zijn snel leverbaar.

Wat dacht je van een uitklapbare haarborstel met spiegel? Eenvoudig mee te nemen en je kan direct zien hoe je coupe er op dat moment uitziet. De minimale afname is 100 stuks. Wil je een kleine oplage van dit type relatiegeschenk bestellen? Wij adviseren om hierover contact met ons op te nemen. De haarborstel bedrukken we in eigen drukkerij. Wij hanteren een snelle levering.

Kan ik borstels als relatiegeschenk inzetten?

Kammen en borstels dienen perfect als relatiegeschenk. Het zijn leuke en voordelige promotie artikelen op zakformaat. Ideaal om weg te geven namens een kapsalon of soortgelijk bedrijf. Met zo'n attent cadeautje laat je zien dat je de band met de klanten graag wil onderhouden, net zoals je altijd hun kapsel onderhoudt. Hierdoor zullen klanten aan je denken wanneer ze met hun kapsel bezig zijn.

Bij Bedrukken.nl vind je diverse modellen borstels en andere kappersartikelen waarmee je je relaties een groot plezier doet. Kies uit diverse modellen, zoals bijvoorbeeld onze opvouwbare zakkammetjes in verschillende kleuren. Of wat dacht je van opvouwbare borstels met een uitklapbaar spiegeltje? Indien gewenst, kunnen we deze borstels bedrukken met naam of bedrijfslogo. Ook voor volledige haarborstels sets kun je terecht bij Bedrukken.nl. Deze mooie zilverkleurige sets worden compleet geleverd met drie verschillende opzetstukken. Gebruik ze om je relaties bij een bijzondere gelegenheid te laten opkijken van jouw bedrijf.

Contact

Heb je vragen over kammen en borstels bedrukken? Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook andere relatiegeschenken zoals selfie sticks, massage artikelen, katoenen draagtassen en paraplus bedrukken we in onze drukkerij. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact