Filter
Categorie Borstels Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Borstels bedrukken

Sorteren op:

Borstels bedrukken met logo

Borstels bedrukken wij in tampondruk, een techniek die uitermate geschikt is voor het bedrukken van meerdere opdrukkleuren en kleinere oppervlakken. Alvorens wij je bedrukte kammetjes of borstels in productie nemen, ontvang je een drukvoorstel ter controle. Na goedkeuring van het drukvoorstel wordt de order in onze drukkerij in behandeling genomen.

Ook al besteedt men nog zoveel aandacht aan het uiterlijk, een onverhoedse windvlaag of regenbui kan alle voorbereidingen zo maar in de war schoppen. Zakkammetjes en borstels zijn daarom een populair hulpstuk voor in de handtas. En als het haar goed zit, kan er verder weinig gebeuren.

Borstels bedrukken als relatiegeschenk

Denk daarom eens aan borstels bedrukken als relatiegeschenk. Het zijn leuke en voordelige artikelen op zakformaat. Ideaal om weg te geven namens een kapsalon of soortgelijk bedrijf. Met zo'n attent cadeautje laat je zien dat je de band met de klanten graag wil onderhouden - net zoals je altijd hun kapsel onderhoudt. Om er zeker van te zijn dat je klanten weer aan je zullen denken, de volgende keer dat ze naar de kapper gaan.

Bij bedrukken.nl vind je diverse modellen borstels en andere kappersartikelen waarmee je je relaties een groot plezier doet. Kies uit diverse modellen, zoals bijvoorbeeld onze uitklapbare zakkammetjes in verschillende kleuren. Of wat dacht je van opvouwbare borstels met een uitklapbaar spiegeltje? Indien gewenst, kunnen we deze borstels bedrukken met naam of bedrijfslogo.

Ook voor een volledige haarverzorgingsset kun je terecht bij bedrukken.nl. Deze mooie zilverkleurige sets worden compleet geleverd met drie verschillende opzetstukken. Gebruik ze om je relaties bij een bijzondere gelegenheid te laten opkijken van jouw bedrijf. Heb je nog vragen over borstels bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact