Boy Sleutelhanger
  • Boy Sleutelhanger, Boy Sleutelhanger glanzend zilver
  • Boy Sleutelhanger, Boy Sleutelhanger glanzend zilver

Product (tijdelijk) niet leverbaar

Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar. In onderstaande categorie vind je soortgelijke producten.

Meer in Metalen sleutelhangers

Boy Sleutelhanger

Luxe sleutelhanger in de vorm van een jongen die touwtje aan het springen is. Metaal verchroomde uitvoering, de sleutelring is van soepel staaldraad met schroefje om jouw sleutels aan de sleutelring te hangen. Deze sleutelhanger kunnen wij in ons eigen atelier lasergraveren met jouw reclameboodschap. Wordt geleverd in geschenkverpakking.

Na pennen zijn sleutelhangers de meest verkochte premiums uit het assortiment van Bedrukken.nl. Een bedrukte sleutelhanger is een opvallend middel om jouw logo of reclame onder de aandacht te brengen van het grote publiek. Door het geven van sleutelhangers met logo bedrukking komt jouw reclame iedere keer onder de aandacht wanneer men zijn of haar sleutelbos met daaraan jouw sleutelhanger tevoorschijn tovert. Ook zijn sleutelhangers betaalbaar en lenen zich prima om te bedrukken.

Sleutelhangers bedrukken met logo is uiteraard ook mogelijk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor bedrukte sleutelhangers. Wij garanderen de scherpste prijzen, prima kwaliteit bedrukkingen en een goede service.

  • Artikelnr.
  • :
  • MO-100328Voorheen 10-KC6293
Nu Jij Facebook Twitter Linked IN

Productrecensies

Er zijn nog geen recensies voor dit product beschikbaar. Plaats uw recensie