Brievenbuspakketjes

Brievenbuspakketjes

Maak een mailing extra krachtig door er een (kleine) attentie aan toe te voegen. Wij selecteerden enkele relatiegeschenken die uitermate geschikt zijn voor je promotie. Wij hebben rekening gehouden met de eigenschappen waar een mailingartikel aan moet voldoen. Zo zijn deze specifieke relatiegeschenken altijd plat van vorm en zijn ze over het algemeen van een licht gewicht. Ook de promotieartikelen voor je mailing hebben wij ruim voorradig zodat wij je snel van dienst kunnen zijn.

Mailing-items met logo of (reclame)tekst

Mailingproducten kunnen wij bedrukken / personaliseren met je logo zodat het item een echte eye-catcher wordt. Je kunt eenvoudig een offerte opvragen en krijgt van ons tevens een gratis digitaal drukvoorstel, waarop te zien is hoe de opdruk op het product eruitziet. Om een mailing net dat beetje extra kracht bij te zetten zodat deze niet aan de aandacht ontsnapt is het een goede keuze om hier een premium aan te verbinden die bij uitstek geschikt is om als mailing relatiegeschenk te gebruiken. In onderstaand overzicht tref je een selectie aan van premiums die licht in gewicht zijn en plat van vorm waardoor je nooit te veel aan portokosten betaalt.

Vragen over brievenbuspakketjes?

Heb je nog vragen over brievenbuspakketjes of de levering daarvan? Neem dan gerust contact op met ons. Dat kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 315-200010.

Sorteren op: