Budget gifts

Budget gifts

Je bent op zoek naar zeer betaalbare promotie? Dan hebben wij een prima selectie van goedkope relatiegeschenken voor je. Echte budgetartikelen én altijd scherp geprijsd zijn onze aanstekers, pennen en andere leuke goedkope gadgets.

Goedkope relatiegeschenken van prima kwaliteit

Wij proberen relatiegeschenken aan te bieden in elk mogelijk segment en voor elk mogelijk budget. Zo hebben wij ook een ruime selectie van goedkope relatiegeschenken die nog steeds van prima kwaliteit zijn. Het is altijd leuk om te geven en te krijgen, dit geldt ook voor goedkope relatiegeschenken. Doorgaans zijn deze producten erg effectief; goed geschikt voor mailingen of als weggevertje op beurzen of evenementen.

Budget gifts met logo of tekst

Ook onze budget gifts zijn prima te bedrukken met logo of opdruk. Doordat wij een groothandel zijn, kunnen we niet alleen snel leveren maar houden we ook de kwaliteit van de bedrukking goed in de gaten. Advies nodig om jouw promotiecampagne een succes te laten worden? Ons team staat voor je klaar. Bel ons gerust op 0315 – 200010 of stuur een mailtje naar [email protected]

Sorteren op: