Filter
Categorie Bureauklokjes Filters
Prijs:
€2 €12

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Bureauklokjes bedrukken

Sorteren op:

Bureauklokjes bedrukken met logo

Bureauklokjes zijn er in alle soorten en maten, waardoor er ook verschillende druktechnieken nodig zijn. Doordat wij bureauklokjes bedrukken in onze eigen drukkerij hebben wij tal van druktechnieken in huis. De meeste bureauklokjes zijn vervaardigd uit kunststof, waardoor de druktechniek tampondruk uitkomst biedt. Middels tampondruk kan een logo in een redelijk formaat op een bureauklokje gedrukt worden in de opgegeven drukkleuren. De meeste mensen laten bureauklokjes bedrukken met 1 of 2 opdrukkleuren. In het geval van metalen klokken, kan er ook gekozen worden voor krasvaste lasergravering.

Als er één cliché bestaat dat de test der tijd heeft doorstaan en zich keer op keer heeft bewezen, is het: “Tijd is geld”. Vooral wij Nederlanders zijn ons terdege bewust van het uur van de dag. Het plannen van afspraken is in onze cultuur dan ook zo van belang, dat te laat komen echt als faux-pas beschouwd kan worden. We rennen en vliegen naar strak ingeplande plekken om precies op tijd de geplande afspraak af te ronden. Waarna we ons vrolijk, op tijd, naar de volgende vergadering haasten. Meest onmisbare hulpmiddel hierbij: de klok.

Bureauklokjes bedrukken als relatiegeschenk

bedrukken.nl heeft een breed scala aan klokken in haar assortiment. Het aanbod aan bureauklokken die je in deze categorie vindt, loopt uiteen van luxe uitgevoerde versie tot de hoogwaardige basic versies. Alle bureauklokjes bedrukken of graveren wij met logo of bedrijfsnaam. Bovendien bieden wij een aantal milieuvriendelijke opties, zoals de bureauklok op zonne-energie en de bureauklok op waterenergie. Hiermee passen deze promotieartikelen in elk budget en bij elke doelgroep. Omdat onze bureauklokken bij uitstek geschikt zijn om te bedrukken of te graveren met jouw bedrijfslogo of tekst, behoren ze tot de top van onze cadeau-artikelen. Een perfect geschenk om te geven, niet alleen omdat een cadeau altijd in de smaak zal vallen. Maar vooral omdat er meerdere malen per dag een blik op de klok geworpen wordt. Wanneer de klok dan duidelijk doet denken aan jouw bedrijf, is dat zeker een bijkomend voordeel. Gegarandeerde exposure, keer op keer!

Ons ruime assortiment aan klokken is, zoals je van ons gewend bent, op voorraad uit onze groothandel leverbaar en altijd van de hoogste kwaliteit. Omdat bedrukken.nl alle bureauklokjes bedrukken in eigen drukkerij, staan ook de gravures en drukprocessen altijd onder scherp toezicht. Door de combinatie van een groothandel en een eigen drukkerij, kunnen wij je gegarandeerd de beste prijs leveren. bedrukken.nl is hiermee de beste partner voor het leveren van de leukste relatiegeschenken, voor elke doelgroep en voor elk budget!

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact