Filter
Categorie Chocolade Filters
Prijs:
€0 €6

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Chocolade bedrukken

Sorteren op:

Chocolade bedrukken met logo

Chocolade bedrukken kun je uiteraard niet zelf. Wel kan het bij grote aantallen mogelijk zijn om chocolade in de vorm van je logo te krijgen. Maar in de meeste gevallen wordt ervoor gekozen om een wikkel van de chocolade te laten bedrukken met een logo of reclametekst. Of op de verpakking waar de chocolade in verpakt zit. De techniek voor het bedrukken van wikkels en verpakkingen is offset.

Chocolade is een lekkernij, gemaakt van cacao die wordt gewonnen uit cacaobonen. Een cacaoboon is de pit van de vrucht van de cacaoboom. Iedereen op de wereld kent chocolade en vrijwel iedereen is er gek op! Chocolade is er voor jong en oud! Laat daarom chocolade bedrukken met je logo of tekst en verras je relaties, klanten of collega's.


Chocolade bedrukken als relatiegeschenk

Men zegt dat chocolade ongezond is, maar eigenlijk is het juist erg goed. Zo heeft chocolade invloed op je humeur, op je gemoedstoestand en op je gezondheid. Chocolade is daarom een onweerstaanbaar leuk en origineel cadeau voor elke gelegenheid. Niet alleen leuk om te geven, maar ook om te krijgen.

Dus waarom geef je niet een lekkere chocokalender aan je personeel cadeau? Of wil je liever een smakelijk kleinigheidje geven aan je relaties? En wat is er nu heerlijker dan een heerlijke reep chocolade te geven. Om vervolgens lekker op de bank te ploffen en te genieten van een welverdiend stukje chocolade.

Ruim assortiment chocolade bedrukken

In ons assortiment is er volop keuze. Chocolade bedrukken we in allerlei verschillende smaken en soorten. Denk bijvoorbeeld eens aan een champagne bonbon van Belgische chocolade. Dit geschenk is altijd goed voor het imago van je bedrijf. Door een relatiegeschenk met chocolade te geven, laat je blijken dat je geeft om je werknemers, klanten of relaties.

Van chocoladereep tot de Mars goudstaaf. Een premium van chocolade als geschenkje, bedankje of als promotie valt altijd in de smaak. En wie wil er nu niet verwend worden met een heerlijk doosje met After Eight chocolade?!

Werk je in de technische sector of juist in de zorg. Voor elke branche is er wel een passend product. Alle soorten chocolaatjes zijn prachtig en opvallend verpakt en zal door middel van jouw bedrijfsnaam of logo vast en zeker in de smaak vallen!


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact