Filter
Categorie Cocktail Filters
Prijs:
€4 €14

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Cocktailsets bedrukken

Sorteren op:

Cocktailsets bedrukken met logo

Denk aan zon, denk aan zee, denk aan strand. Denk aan dat heerlijke restaurantje aan de kust waar je na het eten nog even heerlijk natafelt met je vrienden of familie. Denk je nu ook dat een heerlijke cocktail het plaatje helemaal compleet zou maken? Wij denken van wel!

Dit is precies de reden dat wij voor jou de meest hoogwaardige cocktailsets hebben uitgezocht. Beleven je zakenrelaties het heerlijke vakantiegevoel met jouw cocktailsets? Laat cocktailsets bedrukken met logo of bedrijfsnaam.


Cocktailsets bedrukken als relatiegeschenk

Zoek je een klein en simpel te bedrukken cadeau, dan is onze RVS cocktailshaker Happy Hour het ideale relatiegeschenk. Een perfect begin van de cocktailverzameling en eigenlijk alles dat je nodig hebt om een heerlijke cocktail te maken. Zoek je een wat uitgebreider te bedrukken cadeau dan is er de uitgebreide 4-delige rvs cocktailset. Een aanwinst voor elke keuken door zijn veelzijdigheid en door de roestvrijstalen uitvoering. Een relatiegeschenk waar je klanten erg lang plezier van zullen beleven. omdat al onze producten van een dusdanig hoge kwaliteit zijn, zullen de met jouw logo bedrukte cocktailsets vele feesten en partijen garant staan voor heerlijke drankjes. Al deze cocktailsets bedrukken we geheel naar wens met logo, bedrijfsnaam of tekst.


Cocktailsets bedrukken & lasergraveren

Onze cocktailsets zijn het perfecte partygeschenk voor bijvoorbeeld de jongere doelgroep die wel van een feestje houdt. Zonder twijfel zullen zij enthousiast raken over het vooruitzicht met de gegraveerde cocktailset drankjes voor hun vrienden klaar te maken. Wanneer zij op een mooie zomernamiddag of een koude donkere winteravond de lekkerste cocktails klaarmaken, zal een blik van het gezelschap op de lasergegraveerde cocktailshaker waar je bedrijfslogo op te zien is zeker niet uitblijven. Een perfecte omgeving dus om jouw bedrijfsnaam wat extra bekendheid mee te geven, en dat binnen een louter positieve setting.

Heb je nog vragen over cocktailsets bedrukken? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder en vertellen je alles over de mogelijke druktechnieken: 0315-200010.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact