Cotton Star-collectie van Bedrukken.nl

Cotton Star-collectie van Bedrukken.nl

Onze tassen van de ‘Cotton Star’-collectie zijn erg populair. Dat heeft meerdere redenen; onder meer omdat katoen uitstekend bedrukt kan worden, een milieuvriendelijk karakter heeft en bovendien bevat ons assortiment gevarieerde katoenen tassen. Van een draagtas en rugzak, tot aan een boodschappentas en grote katoenen shopper.

Rechtstreeks zeefdrukken

Het grote voordeel van katoenen tassen is dat er mooi sluitend drukwerk gerealiseerd kan worden. Katoen kan namelijk rechtstreeks gezeefdrukt worden. Het is mogelijk om tassen groot te drukken op één of twee zijden met logo’s en teksten in één opdrukkleur of meerdere drukkleuren. Bevat jouw (bedrijfs)logo meerdere kleuren, ook dan is het voor ons mogelijk om dit mooi te drukken.

Gratis digitale drukproef

Voorafgaand aan jouw bestelling krijg je van onze grafisch vormgevers een gratis digitale drukproef. Hierop is precies te zien hoe de opdruk – dat kan een logo, tekst of naam zijn – op de katoenen tas eruit ziet. Na jouw akkoord gaan onze ervaren drukkers aan de slag met de productie. Als je de tassen geleverd krijgt, kom je zo nooit voor verrassingen te staan.

Katoenen tassen; breed in te zetten

Katoenen tassen worden regelmatig ingezet om uit te delen aan winkelend publiek of tijdens evenementen. Kies dan bijvoorbeeld voor de katoenen draagtas, die geproduceerd is uit 145 grams katoen. Als je de tas wil inzetten om boodschappen in mee te nemen, raden we de grote katoenen shopper – uitgevoerd in een zware kwaliteit katoen – aan. Heb je nog vragen over het bedrukken van onze 'Cotton Star'-tassen? Neem dan gerust contact op met ons. Dat kan door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31 315-200010.

Sorteren op: