Cylinder cijferslot
  • Cylinder cijferslot, Cylinder cijferslot zilver
  • Cylinder cijferslot, Cylinder cijferslot zilver
  • Cylinder cijferslot, Cylinder cijferslot zilver

Product (tijdelijk) niet leverbaar

Dit artikel is (tijdelijk) niet leverbaar. In onderstaande categorie vind je soortgelijke producten.

Meer in Bagagesloten

Cylinder cijferslot

Voor reisgerelateerde relatiegeschenken waaronder koffersloten, ben je bij Bedrukken.nl aan het juiste adres. Ons kofferslot in cylindervorm past op iedere koffer en is handzaam en stevig. Via de drie draaischijfjes kun je de code eenvoudig instellen en vervolgens gebruiken op je bagage voor extra veiligheid tijdens je (vlieg)reis). Ga je met relaties op zakenreis of ben je een reisbureau? Dan zijn koffersloten een perfect relatiegeschenk namens jouw bedrijf of organisatie. Ook het uitdelen van dit goedkoper cijferslot op bijvoorbeeld een vakantiebeurs is een echte aanrader.

Bedrukte bagagesloten voor extra exposure

Uiteraard kunnen wij het bagageslotje ook bedrukken voor je met een logo of reclametekst/ Deze opdruk plaatsen wij aan de bovenzijde van het slot waardoor je logo direct onder de aandacht komt. De druktechniek die wij gebruiken is tampondruk. Wil je een gratis drukproef ontvangen? Neem dan contact met ons op. Ook mag je komen kijken hoe jouw bestelling cijfersloten bedrukt worden door ons! Leg direct de aandacht op je bedrijf wanneer de koffers met bagagesloten op de bagageband liggen en bij iedereen onder de aandacht komen. Perfecte reclame dus!

Bagageslot met opdruk snel geleverd

De bagagesloten hebben wij in grote hoeveelheden voorradig in ons magazijn binnen Nederland. Wij kunnen hierdoor snel en goedkoop uit voorraad leveren inclusief logo bedrukking. Heb je de bagagesloten binnen 3 dagen met opdruk nodig? Bespreek dan de mogelijkheden met ons.


  • Artikelnr.
  • :
  • GI-100353Voorheen 90-1855
Nu Jij Facebook Twitter Linked IN

Aanbevolen producten

Productrecensies

Er zijn nog geen recensies voor dit product beschikbaar. Plaats uw recensie