Filter
Categorie Drinkflesjes Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Drinkflesjes bedrukken

Iedereen weet dat het belangrijk is om elke dag voldoende te drinken. Voor onderweg, tijdens een activiteit of wanneer je aan het sporten bent, komen flesjes water of een drinkfles met infuser goed van pas. Ook tijdens evenementen en trainingen zijn bedrukte drinkflesjes zeer geschikt als promotiemateriaal. In ons assortiment vind je verschillende drinkflesjes zoals een kunststof drinkfles met sportdop of een aluminium fles energy drink. Bedrukte drinkflessen zijn geschikt voor al je relaties en kunnen zowel in de zomer als winter ingezet worden. Veel bedrijven en organisaties zetten bedrukte drinkflesjes in als reclamemiddel. Elke keer als je relaties de drinkflesjes gebruiken, zien ze de opdruk. Niet alleen je relaties, ook voorbijgangers zien de drinkflessen met logo. Laat waterflessen bedrukken en geef het goede voorbeeld. Wil je meer informatie over het laten bedrukken van drinkflesjes of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op. Bel naar +31 315-200010 of stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl.

Sorteren op:

Kunnen drinkflesjes bedrukt worden met logo?

De drinkflesjes bedrukken we met een naam, logo of tekst. Drinkflessen bedrukken met logo is het ideale promotiemiddel op een beurs voor de dorstige bezoeker. De drinkflesjes zijn populair en functioneel. In de meeste gevallen betreft het bedrukte waterflesjes en in sommige gevallen zelfs energydranken voorzien van een eigen logo label. Naast beurzen zie je waterflesjes met bedrukking met regelmaat op (sport)evenementen en andere festiviteiten. Door middel van goede communicatie middels een bedrukking zorg je voor meer naamsbekendheid. Je kunt van ons een snelle levering verwachten.

Het is altijd fijn om flesjes water bij je te hebben. Onze 330 ml drinkfles is fijn in gebruik door de handige sportdop. Het flesje is voorzien van zuiver bronwater zonder koolzuur. De minimale afname is 100 stuks. In overleg is het bestellen van een kleine oplage bedrukte drinkflessen met kleuren opdruk mogelijk. Voordat we de drinkflesjes bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op.

Waar worden drinkflesjes bedrukt?

Drinkflesjes bedrukken we met jouw logo in onze eigen drukkerij. De flesjes worden enkel bedrukt door professionals met jarenlange ervaring in waterflesjes bedrukken. Doordat wij een drukkerij in eigen huis hebben kunnen we kwaliteit garanderen. We kunnen tevens goedkoop en snel leveren. Combineer drinkflesjes met andere give-aways zoals sleutelhangers met flesopeners, eco pennen of katoenen tassen. Verras voorbijgangers en potentiële klanten en zorg ervoor dat jouw naam nog lang blijft hangen, zodat ze op een later moment altijd nog contact met je op kunnen nemen.

In ons assortiment vind je niet alleen de standaard drinkflesjes, ook kunnen we exclusieve drinkflessen bedrukken. En wat dacht je van bidons bedrukken? Een tritan drinkfles, drinkfles met infuser, koper vacuüm geïsoleerde drinkfles of een dopper drinkfles kunnen bedrukt worden bij ons. Ook een glazen drinkfles wordt steeds populairder. Om een glazen fles een persoonlijk tintje te geven kan hij worden gegraveerd met een naam. Of kies voor een drinkfles met karabijnhaak. Met een handige karabijnhaak bevestig je de drinkfles van tritan eenvoudig overal aan. De 700 ml tritan drinkfles heeft een mooi formaat, waardoor je altijd genoeg drinken bij de hand hebt. Wij hanteren snelle levertijden voor de bedrukte drinkflessen. Wil je tijdens de reis niet te veel bagage meenemen? Kies dan voor opvouwbare waterflesjes.

Contact

Heb je vragen over drinkflesjes bedrukken of wil je persoonlijk advies? Laat het ons weten. Ons team staat voor je klaar. Bel naar +31 315-200010 of stuur een e-mail naar info@bedrukken.nl. De algemene voorwaarden staan op onze website. Ook andere relatiegeschenken zoals metalen sleutelhangers, luxe pennen, jute tassen, opvouwbare paraplus en mokken bedrukken we.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact