Filter
Categorie Drinkflesjes Filters
Prijs:
€0 €1

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Drinkflesjes bedrukken

Sorteren op:

Drinkflesjes bedrukken met logo

Drinkflesjes bedrukken met logo is het ideale promotiemiddel op een beurs voor de dorstige bezoeker. De drinkflesjes zijn populair en functioneel! In de meeste gevallen betreft het bedrukte waterflesjes en in sommige gevallen zelfs energiedranken voorzien van een eigen logo label. Naast beurzen zie je waterflesjes met bedrukking met regelmaat op (sport)evenementen en andere festiviteiten.


Drinkflesjes bedrukken als promotieartikel

Drinkflesjes bedrukken we met jouw logo in onze eigen drukkerij. De flesjes worden enkel bedrukt door professionals met jarenlange ervaring in waterflesjes bedrukken. Doordat wij een drukkerij in eigen huis hebben kunnen we kwaliteit garanderen. We kunnen tevens goedkoop en snel leveren!

Combineer drinkflesjes met de bovenstaande handige beursartikelen. Verras voorbijgangers en potentiële klanten en zorg ervoor dat jouw naam nog lang blijft hangen, zodat ze op een later moment altijd nog contact met je op kunnen nemen.

Wil je meer informatie over drinkflesjes bedrukken of andere beursartikelen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag met je zoektocht naar het perfecte beursartikel. We zijn te bereiken tijdens kantooruren op: 0315-200010.


✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact