Drinkwaren

Drinkwaren bedrukken is al jarenlang populair en dat is niet zonder reden. Ze worden namelijk vaak en in grote aantallen ingezet, waardoor de bedrukking goed in beeld komt bij grote groepen mensen. Drinkwaren zijn er in veel verschillende soorten, bijvoorbeeld mokken, drinkflessen en glazen. Drinkwaren worden veel gebruikt en ze staan zichtbaar op tafel of bureau. Mocht je meer vragen hebben over het bedrukken van drinkwaren? Bel ons dan op +31 315-200010 of stuur een mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Porseleinen mok 380 ml Majest
    Vanaf € 9,70 p/st bij 10 stuks
    Vanaf € 5,95 Bij 250 stuks

1 resultaat

Drinkwaren laten bedrukken

Drinkwaren laten voorzien van een opdruk is een uitstekende en effectieve manier om de naamsbekendheid van jouw onderneming te vergroten. Het assortiment drinkwaren van Bedrukken.nl is niet alleen erg groot, ook worden ze vaak ingezet waardoor de opdruk regelmatig in beeld is. Kiezen voor drinkwaren betekent dat je een goede indruk achterlaat bij jouw relaties, medewerkers of collega’s. Je kunt er ook veel kanten mee op; van een koffiebeker en theeglas tot aan een drinkfles en kleine kopjes.

Ons assortiment drinkwaren bestaat uit de volgende productgroepen.

  • Mokken
  • Drinkflessen
  • Kopjes
  • Glazen
  • Bidons

Wil je meer weten over hoe de inhoud van drinkwaren bepaald wordt? In deze blog over de inhoud van onze mokken lees je meer hierover.

Drinkflessen bedrukken met logo

De reden dat drinkflessen enorm populair zijn, is dat ze vaker gebruikt kunnen worden dan plastic flessen die doorgaans na één keer gebruiken weggegooid worden. Een drinkfles wordt bovendien op meerdere plekken gebruikt, denk aan het kantoor, thuis, onderweg in de trein maar ook tijdens een picknick of in de sportschool. Ook op evenementen komen bedrukte drinkflessen goed van pas. Een drinkfles bedrukken met naam maakt het nóg persoonlijker. Op de kantoorvloer is drinkglazen bedrukken met een bedrijfslogo of -slogan een goed idee.

Mokken, glazen en drinkflessen met opdruk

Drinkwaren met jouw logo erop zijn het perfect promotiemiddel. Je stimuleert een gezonde levensstijl door jouw relaties eraan te herinneren dat ze voldoende moeten drinken en ook heb je een fraai geschenk in handen om cadeau te doen. Bijkomend voordeel is dat drinkwaren langdurig gebruikt worden, dus is de opdruk een lange periode onder de aandacht. Maak een keuze uit ons brede assortiment en laat je inspireren door de producten op deze pagina. Je kunt onder meer kiezen uit een mok of theeglas, maar een glazen drinkfles behoort ook tot de mogelijkheden. Ook voor aanverwante artikelen zoals flesopeners kun je bij ons terecht.

Hoe worden drinkwaren bedrukt?

Drinkwaren worden in onze eigen drukkerij bedrukt met verschillende druktechnieken, waaronder tampondruk, lasergraveren en keramisch transferdruk. Stevige materialen zoals thermosflessen en drinkbekers worden in de meeste gevallen middels een lasergravering van een opdruk voorzien, terwijl er bij servies vaak gebruikt wordt gemaakt van een keramische transfer. Voordat onze drukkers aan de slag gaan met jouw bestelling, ontvang je eerst een gratis digitaal drukvoorstel om goed te keuren. Pas na jouw akkoord begint het hele drukproces.

Onze service

Wil je meer weten over bedrukte drinkwaren? Of ben je benieuwd welke druktechniek het best past bij jouw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We leggen het graag uit. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mail naar [email protected].