Dubbelwandige rvs drinkbeker Brace
€ 5,43 € 4,73
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Dubbelwandige rvs drinkbeker Brace

Gedurende de dag je drank op de gewenste temperatuur kunnen drinken? Dat is mogelijk met deze dubbelwandige RVS drinkbeker. Neem je favoriete koffie, thee of andere warme drank mee met deze RVS drinkbeker. Het houdt je drankje warm of koud, zodat je er de hele dag van kan genieten. De drinkbeker met een inhoud van 350 ml is lekvrij. Voorzien van een PP kunststof deksel. Kies voor een stijlvolle bedrukking op de beker.

Coffee to go beker voor onderweg, de perfecte reispartner

Een 'coffee to go'-beker voor onderweg is de ultieme reisgenoot voor koffieliefhebbers die altijd onderweg zijn. Of je nu op weg bent naar het werk, naar een afspraak of gewoon een wandeling maakt, deze beker biedt de perfecte oplossing om van je favoriete kopje koffie te genieten, waar je ook bent. Met een 'coffee to go'-beker kun je je eigen heerlijke koffie meenemen, zonder dat je afhankelijk bent van dure koffiezaken of wegwerpbekers. Deze bekers zijn speciaal ontworpen om je koffie warm te houden en lekvrij te zijn, zodat je onderweg kunt genieten zonder gedoe.

Bovendien zijn 'coffee to go'-bekers verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en materialen, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past. Of je nu de voorkeur geeft aan roestvrij staal, kunststof of glas, er is altijd een optie die aan jouw wensen voldoet. Kortom, een 'coffee to go'-beker voor onderweg is de perfecte metgezel voor koffieliefhebbers die altijd in beweging zijn. Met deze handige beker kun je overal van je favoriete koffie genieten, op jouw eigen tempo en op jouw eigen manier.

Plus- en minpunten
  • 350 ml inhoud
  • Lekvrij
  • Voorzien van drinkopening
    Aantal 102550100250
    Onbedrukt €5,43€5,25€5,08€4,90€4,73
    Opdruk Graveren €1,45€1,10€0,65€0,57€0,47
    Instelkosten: € 39,95
    Meer informatie
    Product Dubbelwandige rvs drinkbeker Brace
    Art.nr. MO-101868
    Materiaal Roestvrij Staal
    Levertijd 8 werkdagen
    Formaat 14 cm
    Inhoud 350 ML
    Alt. art.nr. MO6276
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.