Duurzaamheid

Duurzaamheid

Het milieu is belangrijk voor iedereen en daarom is het o zo belangrijk er goed mee om te gaan. Steeds meer bedrijven willen uitsluitend zaken doen met andere bedrijven die kiezen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, wat eigenlijk niets anders wil zeggen dan het milieu zo veel mogelijk ontzien.

Wij selecteerden enkele duurzame relatiegeschenken die prima passen bij actuele milieuthema’s. Kenmerkend voor ons assortiment duurzame relatiegeschenken is dat ze op milieuvriendelijke wijze geproduceerd zijn.

Je kunt hierbij denken aan biologisch afbreekbare balpennen, T-shirts vervaardigd uit bamboe, tassen gemaakt van gerecyclede flessen, zaklampen op zonnecellen en tientallen andere relatiegeschenken die passen bij duurzame thema’s.

Indien je kiest voor duurzaamheid dan levert dit de nodige voordelen op. Zo straal je duurzaamheid uit naar de buitenwereld, waardoor je bekend zult staan als een milieubewuste organisatie. Om je bedrijf op een dergelijke manier in de markt te zetten, is het wel belangrijk dat je de relatiegeschenken laat bedrukken met een logo of reclametekst. Wij bedrukken alle artikelen in onze eigen drukkerij en maken uitsluitend gebruik van inkten op waterbasis, zodat ook wij het milieu zo veel mogelijk ontzien.

Groene, duurzame relatiegeschenken kunnen wij snel leveren vanuit onze groothandel. Voordat we duurzame relatiegeschenken bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Op deze manier zie je vooraf hoe de duurzame relatiegeschenken met bedrukking eruit komen te zien.

Sorteren op: