ECO pennen bedrukken

ECO pennen, ook wel bekend als biologisch afbreekbare pennen, zijn een milieuvriendelijk alternatief dat bijdraagt aan een betere planeet. Door te kiezen voor deze groene relatiegeschenken laat je zien dat je begaan bent met het milieu, wat positief bijdraagt aan je imago.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Welke ecovriendelijke pennen zijn er?

Er zijn verschillende soorten eco-vriendelijke pennen beschikbaar, elk gemaakt van duurzame materialen en met milieuvriendelijke eigenschappen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Bamboe pennen: Gemaakt van bamboe, een snelgroeiende plant die weinig water en geen pesticiden nodig heeft om te groeien. Bamboe is biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar.

  2. Gerecyclede pennen: Gemaakt van gerecycled plastic of ander gerecycled materiaal. Deze pennen verminderen de hoeveelheid afval en de behoefte aan nieuwe grondstoffen.

  3. Maiszetmeel pennen: Gemaakt van PLA (polymelkzuur), een biologisch afbreekbaar plastic dat wordt geproduceerd uit maïs- of suikerrietzetmeel. Deze pennen zijn composteerbaar en milieuvriendelijk.

  4. Houten pennen: Gemaakt van duurzaam geoogst hout, afkomstig van bossen die op een verantwoorde manier worden beheerd. Deze pennen zijn biologisch afbreekbaar en hernieuwbaar.

  5. Kartonnen pennen: Gemaakt van gerecycled karton, een milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar materiaal. Deze pennen hebben een lagere ecologische impact dan plastic pennen.

Door te kiezen voor eco-vriendelijke pennen draag je bij aan een duurzamere wereld en verminder je de belasting van het milieu.

ECO pennen bedrukken met snelle levering

Bij Bedrukken.nl hebben we vrijwel al onze ECO pennen op voorraad, wat betekent dat we zeer snelle levertijden kunnen hanteren. In geval van spoed kunnen we zelfs binnen 2 werkdagen jouw bestelling, inclusief bedrukking, bij je thuis afleveren. Dit snelle proces is mogelijk omdat we alles, van begin tot eind, in eigen beheer hebben. We zijn niet afhankelijk van externe partijen, waardoor we deze snelle service kunnen garanderen.

Heb je al een keuze kunnen maken? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of plaats je bestelling via onze webshop. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je snel de ECO pennen met jouw gewenste opdruk in handen hebt.

Laden...

Laden...