ECO-tassen bedrukken

In het assortiment van Bedrukken.nl vind je steeds meer groene producten, die gemaakt zijn van bamboe, biologisch katoen, kurk RPET of gerecyclede materialen.

Tassen met een groen verhaal

Steeds meer ondernemers zijn milieubewust en vervangen hun plastic tassen voor verantwoorde alternatieven. Laat ook aan jouw relaties zien dat je rekening houdt met het milieu en duurzaam onderneemt. Organisch katoenen tassen zijn milieuvriendelijk, vrij van chemicalien en ze gaan langer mee. Ook RPET- en papieren tassen vind je in ons assortiment. Kies duurzaam en ga voor een milieuvriendelijke tas. Een kleine stap, met een groot, positief effect op het milieu.

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Opvouwbare RPET tas Foldpet
    Vanaf € 2,04 p/st bij 50 stuks
    Vanaf € 1,38 Bij 1000 stuks

1 resultaat

Bedrukte ECO-tassen

Ons assortiment ECO-tassen bevat onder meer tassen die gemaakt zijn van organisch katoen (wordt geproduceerd zonder chemische bestrijdingsmiddelen), RPET (gerecycled materiaal dat verkregen is uit PET-flessen) en kurk (een volledig biologisch afbreekbaar natuurproduct). Wij bedrukken onze tassen in eigen drukkerij, die volledig energieneutraal is door de aanwezigheid van zonnepanelen.

Contact

Advies nodig om de beste duurzame tas te kiezen? Kijk ook eens bij onze jute tassen en papieren tassen, die eveneens een duurzaam karakter hebben. Ons team staat voor je klaar. Bel ons gerust op 0315 – 200010 of stuur een mailtje naar [email protected]