Filter
Categorie EHBO Filters
Prijs:
€0 €7

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

EHBO artikelen bedrukken

Sorteren op:

EHBO artikelen bedrukken met logo

Laat je EHBO artikelen bedrukken bij bedrukken.nl. Deze artikelen komen in diverse formaten en uitvoeringen. Ook op het gebied van druktechnieken is er dus een boel mogelijk. In de meeste gevallen kun je stellen dat kleine artikelen bedrukt kunnen worden middels tampondruk en uitstekend te bedrukken zijn in meerdere opdrukkleuren. In het geval van metalen EHBO doosjes of metalen EHBO artikelen kan er ook voor een lasergravering gekozen worden. Dit geeft een krasvast resultaat voor een langdurig mooie uitstraling. Komen producten in een tas dan kunnen wij EHBO artikelen bedrukken middels tampondruk en in sommige gevallen biedt transferdruk uitkomst.

Als er een ongeluk gebeurt, dan is dat zeer vervelend. En helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. In dergelijke gevallen is het natuurlijk altijd handig om EHBO artikelen bij de hand te hebben. Mensen die het slachtoffer zijn van kleine ongevallen kunnen zo op tijd worden behandeld en daarmee kan de schade worden beperkt.


EHBO artikelen bedrukken als relatiegeschenk

EHBO artikelen bedrukken met logo zijn dan ook praktische, bruikbare relatiegeschenken. Je zakenrelaties zullen je ongetwijfeld dankbaar zijn voor dit handige cadeau, dat iedereen eigenlijk in huis moet hebben. Bovendien kun je je bedrijf met het geschenk promoten door EHBO artikelen te bedrukken met je bedrijfsnaam of logo. Dit zal zowel de naamsbekendheid als de reputatie van het bedrijf ten goede komen.

Voor een goede EHBO artikelen ben je bij bedrukken.nl aan het juiste adres. Kijk maar eens rustig rond in het brede assortiment; er zijn EHBO artikelen verkrijgbaar in alle soorten en maten.

Heb je besloten welke EHBO artikelen je wilt weggeven? Dan hoef je je geen zorgen te maken over de afhandeling van de bestelling. Bij bedrukken.nl kun je altijd rekenen op een snelle levering, een goede kwaliteit van het product en een prima service. Daarnaast staan we altijd voor je klaar bij vragen omtrent EHBO artikelen bedrukken. We helpen je graag verder.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact