Eiwit shaker
€ 2,18 € 1,72
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Deze kunststof eiwitshaker biedt een royale inhoud van 700 ml en is uitgerust met een handige zeef, een kleurrijke rand en een duidelijke inhoudsmeter. Beschikbaar in diverse kleuren, biedt deze shaker een stijlvolle optie om jouw favoriete eiwitshakes te mengen. Bovendien kan de shaker worden gepersonaliseerd met een logo naar keuze, waardoor het een uitstekend promotiemiddel is voor fitnesscentra, sportevenementen en gezondheidsgerelateerde merken. Met zijn praktische functionaliteit en aanpasbare ontwerp is deze eiwitshaker de ideale metgezel voor iedereen die graag actief en gezond leeft.

Promotie met bedrukte eiwitshakers

Breng je fitnessmerk onder de aandacht met onze bedrukte eiwitshakers. Deze hoogwaardige shakers, met een royale inhoud van 700 ml, zijn perfect om je favoriete eiwitshakes moeiteloos te mengen. Voorzien van handige functies zoals een zeef, gekleurde rand en inhoudsmeter, bieden ze niet alleen praktische functionaliteit, maar ook stijl.

Door je logo toe te voegen aan de shakers, creëer je een krachtig marketinginstrument dat opvalt bij je doelgroep. Of het nu gaat om het promoten van je sportschool, supplementenmerk of gezondheidsgerelateerde bedrijf, onze bedrukte eiwitshakers zullen zeker de aandacht trekken en je merknaam verspreiden terwijl klanten genieten van hun shakes.

Plus- en minpunten
  • 700 ML inhoud
  • Inhoudsweergave aan zijkant
  • Incl. zeef
  • Geringe kleur keuze
    Aantal 501002505001000
    Onbedrukt €2,18€1,98€1,91€1,81€1,72
    Opdruk 1 kleur €0,85€0,42€0,34€0,29€0,27
    Instelkosten: € 39,95
    Meer informatie
    Product Eiwit shaker
    Art.nr. GI-100668
    Materiaal PE,PP
    Levertijd 6 werkdagen
    Formaat 21 cm
    Gewicht (gr) 111 gram
    Alt. art.nr. 4227
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.