Filter
Categorie Feestdagen Filters
Prijs:
€0 €8

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Cadeaus voor de Feestdagen

December; de maand met feestdagen. Een periode waarin gezellige momenten met familie en vrienden centraal staan. Deze magische tijd vol plezier en liefde wordt gekenmerkt door het kopen en uitpakken van cadeaus. Gepersonaliseerde cadeaus om bijvoorbeeld je moeder of vader te verrassen vind je bij Bedrukken.nl. In ons uitgebreide assortiment cadeaus vind je altijd een passend geschenk. Een mooi cadeau bedrukt met een foto en tekst, zoals een mok met foto, zijn populaire geschenken tijdens de feestdagen. De leukste fotocadeaus bedrukken we naar wens en kunnen snel geleverd worden. Of laat matchende badjassen bedrukken voor tijdens het kerstontbijt. Voor vragen over cadeaus bedrukken, kan je contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Cadeaus bedrukken met logo of tekst

Niet alleen oliebollen kenmerken de feestdagen in december, ook cadeaus en de kerstboom dragen hun steentje bij aan een gezellige sfeer. Wil je dat je relaties ook tijdens de feestdagen terugdenken aan jouw bedrijf of organisatie? Dan adviseren we je om leuke cadeaus in te zetten zoals kerstgeschenken en kerstpakketten. Kleine of grote aantallen bestellen; alles is mogelijk. Laat cadeaus met een logo, naam, tekst of foto bedrukken. Bedrukte cadeaus vergroten je naamsbekendheid.

Creëer sfeer tijdens de gezellige dagen met de kerstmuts Noel. Het originele relatiegeschenk kan je laten bedrukken naar wens. De minimale afname is 100 stuks. Zodra de kerstmutsen bedrukt zijn, sturen we ze je zo snel mogelijk toe. Wij hanteren een snelle levering. Wanneer je tijdens deze feestelijke dagen in de keuken staat is het wel belangrijk om er feestelijk bij te lopen. Laat daarom keukenschorten bedrukken, met een logo, tekst of naam.

Hoe weet ik dat de bedrukking naar wens zal zijn?

Je weet dat de bedrukking naar wens zal zijn, gezien wij vooraf een gratis digitale drukproef versturen naar al onze klanten. Op deze manier kan je vooraf zien hoe wij het relatiegeschenk bedrukken en na jouw akkoord zullen we dan ook pas de geschenken bedrukken. Jij beslist dus vooraf of de bedrukking naar wens is. Via onze website kan je een offerte aanvragen. Een digitale drukproef is een schets van het cadeau met de gewenste bedrukking. Mooie relatiegeschenken die je als blijk van waardering kan inzetten zijn bijvoorbeeld luxe pennen, eco tassen en activity trackers.

Hoe kan ik contact opnemen?

Je kan contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Heb je vragen over cadeaus bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Laat het ons weten. Wij helpen je graag. Ook andere mooie cadeaus zoals katoenen tassen, traditionele paraplus, touchscreen pennen en polos bedrukken bedrukken we. De algemene voorwaarden vind je op de website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen