Filter
Categorie Fietsen Filters
Prijs:
€0 €15

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Fietsartikelen bedrukken

Fietsen is typisch Nederlands en ontzettend populair. Velen van ons fietsen naar het werk, we fietsen in de weekenden langs verschillende fietsroutes of nemen de fietsen mee op vakantie. Relatiegeschenken zoals zadelhoesjes, lampjes en fietstassen zijn dus altijd welkom. Met bedrukte fietsartikelen bereik je een grote doelgroep. Verras je relaties, klanten of collega’s met unieke fietsartikelen met opdruk. Fietsartikelen bedrukken we geheel naar wens met bijvoorbeeld logo, tekst of bedrijfsnaam. Wij beschikken over een eigen drukkerij. Neem een kijkje in ons ruime assortiment, variërend van een fietszadelhoes tot aan een fietsreparatieset. Bedrukte fietsartikelen zijn altijd handig voor onderweg. Heb je vragen over fietsartikelen bedrukken? Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Waarom fietsartikelen laten bedrukken?

Laat fietsartikelen bedrukken om op een effectieve manier je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen. Kies voor een bedrukking met je (bedrijfs)naam, logo of tekst. Bedrukte fietsartikelen met logo zijn zeer geschikt om uit te delen tijdens evenementen, beurzen en open dagen. Zo zijn fietslampjes en zadelhoesjes populaire weggevertjes. Bedrukte zadelhoesjes zorgen ervoor dat de ontvanger zijn fiets gemakkelijk terug kan vinden en tegelijkertijd beschermen ze je zadel. Daarnaast vallen zadelhoesjes met logo op en zal dit op een positieve manier bijdragen aan je naamsbekendheid.

Fietsen je relaties veel? Jij kan ervoor zorgen dat ze voorbereid op de fiets stappen. Geef een fietsreparatiesetje en jij redt je relaties uit de brand als ze een lekke band hebben. De setjes zijn eenvoudig mee te nemen en vaak voorzien van een onmisbare multitool, moersleutel, lijm, ventieldopjes en plakkers.

Beschermen tegen de zon

Vooral in de zomer wordt er veel gefietst en is het belangrijk om je te beschermen tegen de UV-straling van de zon. Het gebruik van zonnebrand is belangrijk. Smeer je goed in voordat je op de fiets stapt. Ook petten en lippenbalsem met beschermingsfactor beschermen je gezicht tegen de zon.

Is het bedrukken van fietsartikelen goedkoop?

Wij bieden fietsartikelen aan tegen scherpe prijzen. De prijzen van fietsartikelen zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de druktechniek, drukkleuren en de oplage. Hoe groter de oplage, hoe goedkoper de artikelen. Hoe meer drukkleuren, hoe duurder. Fietsartikelen bedrukken goedkoop met logo of tekst kan bij Bedrukken.nl. Of je nou kiest voor een kleine of grote oplage, wij bedrukken ze graag voor je in onze eigen drukkerij.

Contact

De bedrukte fietsartikelen kunnen zorgen voor een verhoogde naamsbekendheid. Daarnaast wek je met fietsartikelen het imago dat je begaan bent met de veiligheid van jouw relaties. Bestel eenvoudig fiets relatiegeschenken online of vraag een offerte aan. Bij vragen over fietsartikelen bedrukken kun je altijd terecht bij onze specialisten of kijk bij onze veelgestelde vragen. Onze specialisten staan je graag te woord. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen