Filter
Categorie Fleece dekens Filters
Prijs:
€3 €25

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Fleece dekens bedrukken

Sorteren op:

Fleece dekens bedrukken met logo

Fleece dekens zijn typische relatiegeschenken in de winter en zijn geschikt voor diverse promotionele doeleinden. Fleece dekens bedrukken wij in onze eigen hypermoderne drukkerij. Een fleece deken is vaak hoogpolig en is daarom niet rechtstreeks middels zeefdruk te drukken. Wij maken daarom vrijwel altijd gebruik van een transferdruk wat een optimaal resultaat geeft. Een transfer is in principe een gezeefdrukt velletje transferpapier met daaroverheen een speciale lijmlaag. De transfer wordt op de daarvoor bestemde positie op de fleece deken of de houder van de fleece deken geplaatst en middels een verhitte transferpers overgebracht van het velletje op de deken. Transferdruk leent zich uitstekend voor meerkleurendruk en geeft een uitstekend resultaat.

Lekker warm de kachel aan, samen dicht tegen elkaar aan op de bank en televisie kijken met een lekkere kop warme chocolade melk… Mét slagroom! Wat ontbreekt er aan dit plaatje? Een fleece deken! In de moderne inrichtingen zijn fleece dekens eigenlijk al niet meer weg te denken; op vrijwel iedere bank ligt er één. Natuurlijk in een kleur die complementair is aan de kamer. Het is een onderdeel van onze woonkamers geworden, en terecht! Deze dekens staan ontzettend leuk wanneer ze netjes op de bank liggen en daardoor wat kleur in huis kunnen halen. Het is daarnaast ook nog eens heerlijk om aan het einde van een werkdag onder zo'n dekentje te kruipen en even lekker lui en ontspannend televisie te kijken. Een kopje thee erbij, met natuurlijk een koekje en genieten maar. Dus waarom zou je van zo'n vertrouwd onderwerp geen promotiemiddel maken? Fleece dekens bedrukken wij met je logo, bedrijfsnaam of tekst. Eigenlijk geheel naar wens.


Fleece dekens bedrukken ter promotie

Laat de fleece dekens bedrukken bij bedrukken.nl met je bedrijfsnaam of logo. Maak de fleece dekens een onderdeel van het kerstpakket of geef het als een relatiegeschenk aan je klanten en personeelsleden. Of deel het product uit als promotiemiddel van het bedrijf… Mogelijkheden genoeg; iedereen zal een fleece deken op prijs stellen. Voor de wat warmere dagen zijn er ook alternatieven, zoals een picknickdeken. Hierdoor kan er ook in de lente en zomer worden genoten van een heerlijk fleece dekentje. En zijn de fleece dekens ook in deze periode een perfect promotiemiddel. Heerlijk buiten in het park zitten zonder alle kriebelende grassprietjes of beestjes onder je voeten of je kunt het meenemen naar het strand! Met een bedrukte fleece deken zit je letterlijk altijd goed.

Fleece artikelen zijn ideaal voor mensen die veel buiten zijn of voor mensen die het snel koud hebben. Fleece, of het nou in het vest is of in een deken, houdt de warmte goed vast en is lekker zacht. In de koude wintermaanden is het toch heerlijk om opgekruld in de bank te kruipen met een dikke fleece deken over je heen of om met de hond over het strand te rennen in een warm fleece vest!

Fleece dekens bedrukken voor de zomermaanden

Maar ook in de zomer kan een fleece deken of vest handig zijn. De zomermaanden staan vaak in het teken van buiten zijn; wandelen, sporten, een terrasje pakken of gezellig barbecueën. Overdag is een fleece deken erg handig aan het strand of tijdens een picknick. Uitspreiden op de grond en voilà, je ligt heerlijk comfortabel en zacht. Maar ‘s avonds kan het, als de zon eenmaal onder is, behoorlijk afkoelen. Het is dan niet leuk om, als je met een grote groep bent, in je eentje binnen te gaan zitten omdat je het koud hebt! Een fleece deken of vest biedt dan uitkomst. Fleece dekens bedrukken met logo is daarom ideaal voor horeca ondernemers.

Als bedrijf heb je met fleece artikelen dan ook een goed relatiegeschenk in handen. Een fleece deken in een mooie opbergtas komt altijd van pas; op vakantie, in de auto of voor thuis. Je relaties zullen dit zeker waarderen! En met jouw logo, bedrijfsnaam of tekst erop bedrukt zullen ze altijd onthouden van wie ze deze gekregen hebben. Maar ook vesten, mutsen en handschoenen zijn in fleece te verkrijgen. Zo kun je een compleet pakket aanbieden.

Fleece dekens bedrukken of borduren we. Bedrukken doen we middels transferdruk en borduren doen we in onze eigen borduurstudio. De kleuren van je logo, bedrijfsnaam of tekst komen op deze manier goed tot hun recht. Via onze groothandel kun je fleece artikelen eenvoudig en snel bestellen en voordelig laten bedrukken. Laat je informeren over de verschillende mogelijkheden of bekijk onze website. Via de website van bedrukken.nl kun je makkelijk een offerte aanvragen. Heb je nog vragen over fleece dekens bedrukken, neem dan contact op met onze specialisten.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact