Flesopeners

Flesopeners bedrukken met logo is een geweldig relatiegeschenk. Ze kunnen ingezet worden tijdens allerlei feestelijke gebeurtenissen. Denk aan een open dag, een tienjarig bestaan of een bedrijfsfeest. Flesopeners bedrukken kan een goede manier zijn om je product of dienst net even dat extra zetje in de rug te geven. Heb je vragen over flesopeners met logo? Neem dan contact met ons op; mail naar [email protected] of bel ons op +31 315 – 200 010.

Oplopende volgorde

8 resultaten

 1. Flesopener Bram
  Vanaf € 0,34 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,30 Bij 5000 stuks
 2. Roestvrijstalen kelnermes
  Vanaf € 1,24 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,93 Bij 2500 stuks
 3. Aluminium zaklamp/flesopener
  Vanaf € 1,96 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,20 Bij 1000 stuks
 4. Kelnersmes
  Vanaf € 3,67 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,20 Bij 500 stuks
 5. Aluminium flesopener met sleutelhanger
  Vanaf € 1,03 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,63 Bij 2500 stuks
 6. Kurkentrekker Opener Kiblack
  Vanaf € 1,19 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,95 Bij 2500 stuks
 7. Wijn Set Sarap
  Vanaf € 5,04 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,89 Bij 500 stuks
 8. Aluminium flesopener
  Vanaf € 0,21 p/st bij 500 stuks
  Vanaf € 0,15 Bij 10000 stuks

8 resultaten

Hoe worden flesopeners ingezet?

Bedrukte flesopeners zijn populaire relatiegeschenken welke ingezet kunnen worden als promotiemateriaal en daardoor je naamsbekendheid snel zullen vergroten. Ze worden door veel mensen gebruikt en je logo komt zodoende ook bij voldoende mensen onder de aandacht. Denk alleen al aan verjaardagen en familiefeesten. Een flesopener mag dan zeker niet ontbreken. Flesopeners bedrukken is daarom een uitstekende keuze om promotie te maken voor je product of dienst. Liever reclame maken met onze premiums? Bekijk dan gerust onze kunststof sleutelhangers, goedkope pennen met logo of laat tassen bedrukken.

Flesopeners bedrukken in eigen drukkerij

Wij bedrukken flesopeners in onze eigen drukkerij. In sommige gevallen is het beter om flesopeners te graveren. Deze techniek is slijtvast en duurzaam en wordt vooral gebruikt op harde materialen zoals metaal. Een deel van de flesopeners hebben wij in eigen voorraad en voorzien wij zelf van bedrukking of gravering. Deze kennen erg snelle levertijden, al vanaf 2 werkdagen. Flesopeners bedrukken met logo is bij Bedrukken.nl eenvoudig. Wij zijn een groothandel en werken daardoor met een minimale afname. De hamer met flesopener is al verkrijgbaar vanaf 15 stuks.

Flesopeners in eigen vorm

Laat ook jouw gepersonaliseerde flesopener voorzien van een gewenste opdruk. Dat kan een logo of tekst zijn, maar ook individuele namen zijn mogelijk. Binnen ons assortiment vind je verschillende modellen, waaronder een sleutelhanger met flesopener, flesopeners met magneet (handig voor in de keuken!) en een flessenopener met afsluiter. Denk ook na over het materiaal, bijvoorbeeld een metalen flesopener, een aluminium sleutelhanger of een kunststof flesopener. Ook voor luxe flesopeners ben je bij ons aan het juiste adres. Liever goedkope flesopeners laten bedrukken? Dan is de Flesopener Bram een uitstekende keuze, bovendien erg snel leverbaar. Al onze sleutelhanger flesopeners zijn te bedrukken met een opdruk. Een flesopener sleutelhanger wordt veelvuldig ingezet.

Flesopeners met bedrukking, divers assortiment

Een flesopener bedrukt met logo valt goed op en is in te zetten in iedere keuken, waar ook kop en schotels goed van pas komen. Of laat mokken bedrukken met hetzelfde logo als op de flesopeners met afsluitfunctie. Ben je veel onderweg of wil je even snel een flesje openen? Bekijk dan eens de sleutelhangers met opener. Deze zijn, net als de sleutelhangers met lampje, handig in het gebruik. In het geval van duurzame relatiegeschenken raden we een beker van bamboevezel aan. Of kies voor een ander duurzaam product, zoals een bamboe drinkfles en mais of eco tassen.

Hoe bestel ik een flesopener met opdruk?

Via onze website kan je eenvoudig een bestelling plaatsen. Voordat we de flesopeners gaan bedrukken, ontvang je eerst een gratis digitale drukproef van ons. Hierop is te zien hoe de opdruk op de bottle opener eruit ziet. Mocht je voor gemak willen gaan, dan bieden de opvouwbare waterflesjes uitkomst. Kortom; relatiegeschenken bedrukken doe je bij Bedrukken.nl. Heb je nog vragen over flesopeners bedrukken dan kun je altijd contact met ons opnemen. Al een keuze kunnen maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat jouw bieropener bedrukken met de gewenste opdruk.