Filter
Categorie Fotolijsten Filters
Prijs:
€0 €3

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Fotolijsten bedrukken

Als we ergens heen gaan, pakken we tegenwoordig direct onze smartphone erbij om een aantal kiekjes te maken. Veel mensen houden van foto’s maken. Foto’s van de kids, de vakantie, een feestje… Foto’s zorgen voor mooie herinneringen, die voor eeuwig vastgelegd zijn. We hebben vaak duizenden foto’s op onze smartphone of laptop staan. De mooiste shots worden vaak afgedrukt en opgehangen of in een mooi fotolijstje geplaatst. In ons assortiment vind je deze fotolijsten. Geef ze aan je relaties zodat ze niet alleen aan hun dierbare herinnering, maar ook aan jouw bedrijf worden herinnerd. Fotolijsten zijn populaire relatiegeschenken en kunnen we bedrukken naar wens. Heb je vragen over fotolijstjes bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

Sorteren op:

Kan ik fotolijsten laten bedrukken met logo?

Fotolijsten kunnen bedrukt worden met een logo of tekst. Een fotolijstje voor fotos bedrukken met een logo of tekst kan een uitkomst zijn als je op zoek bent naar een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk. Bedrukte fotolijsten zijn al sinds jaar en dag een populair en effectief relatiegeschenk. Ze spreken een brede doelgroep aan, kunnen in elke ruimte gebruikt worden en hebben een verwisselbare inhoud. In elk huis en op elk kantoor zijn wel fotolijstjes te vinden, bedrukt of onbedrukt. Goedkoop fotolijsten bedrukken met logo is een makkelijke manier om je bedrijf subtiel onder de aandacht te brengen. Daarnaast kun je creatief omgaan met de inzet van een fotolijst met bedrukking. Zo kun je de lijst bijvoorbeeld vullen met een reclamefolder of visitekaartje, en deze vervolgens uitdelen op beurzen of open dagen.

Verras je relaties met een mooie metalen fotolijst. Het fotolijstje geeft een luxe uitstraling en is een echte eyecatcher aan de muur. De minimale afname is 15 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage, adviseren we je om contact met ons op te nemen. Een bedrukte fotolijst met logo of tekst is een origineel promotieartikel. Ook andere goedkope fotolijstjes, zoals een digitale fotolijst of een fotolijst met weerstation vind je in ons assortiment. Wij hanteren snelle levertijden.

Waar worden fotolijsten bedrukt?

In onze moderne drukkerij kunnen wij fotolijsten bedrukken of graveren naar eigen smaak. Of je nou voor een bedrijfsnaam, slogan of logo kiest, onze specialisten zorgen voor een verbluffend eindresultaat. Een relatiegeschenk waar je trots op kunt zijn. Bij de metalen uitvoeringen van de fotolijsten adviseren wij lasergravering. Deze techniek is beter geschikt voor harde materialen en is duurzaam en krasvast. Fotolijsten bedrukken wij goedkoop en snel, soms al binnen 48 uur. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen wij goedkope fotolijsten aanbieden tegen de laagste prijs. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een snelle levering.

Voordat we fotolijstjes bedrukken, stellen we een gratis digitale proefdruk op. Een digitale proefdruk is een schets van het relatiegeschenk met de gewenste bedrukking. Wij sturen je de gratis digitale drukproef toe en vragen je om hem te controleren. De relatiegeschenken bedrukken we zodra jij akkoord geeft.

Contact

Heb je vragen over fotolijsten bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Laat het ons weten. Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook onze andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen, bamboe pennen, opvouwbare paraplus en badjassen bedrukken we naar wens. De algemene voorwaarden vind je op onze website.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen