Gekleurde mokken bedrukken

Wil je echt opvallen met je promotiemateriaal? Overweeg dan om gekleurde mokken te bedrukken met je logo of boodschap. Gekleurde mokken trekken namelijk direct de aandacht en geven je bedrijf een frisse en dynamische uitstraling.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunnen gekleurde mokken goed bedrukt worden?

Ja, gekleurde mokken kunnen uitstekend worden bedrukt met verschillende ontwerpen, logo's of teksten. Het bedrukken van gekleurde mokken vereist echter specifieke druktechnieken om ervoor te zorgen dat de bedrukking goed tot zijn recht komt op de gekleurde achtergrond.

Bij Bedrukken.nl gebruiken we geavanceerde druktechnieken, zoals zeefdruk en sublimatiedruk, om ervoor te zorgen dat de bedrukkingen op gekleurde mokken helder, levendig en duurzaam zijn. Zeefdruk is bijvoorbeeld ideaal voor het bedrukken van gekleurde mokken met eenvoudige ontwerpen en solide kleuren, terwijl sublimatiedruk wordt gebruikt voor gedetailleerde afbeeldingen en full-colour ontwerpen.

Kleine oplage mokken bestellen

Bij ons kun je zowel kleine als grote oplages gekleurde mokken bestellen, met een minimum van slechts 36 stuks. Dankzij onze ruime voorraad kunnen we snelle leveringen garanderen, zodat je jouw favoriete mokken snel in huis hebt. Bovendien stellen onze eigen voorraad en productie ons in staat om de mokken tegen voordelige prijzen te bedrukken en te leveren. Ben je op zoek naar goedkope gekleurde mokken in een klein aantal, dan is onze mok Lucas mogelijk een goede keuze.