Filter
Categorie Gereedschapsets Filters
Prijs:
€5 €9

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Gereedschapsets bedrukken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een gereedschapset komt daarom ook altijd van pas. Bij ons bestel je bedrukte gereedschapsets tegen een scherp tarief. Daarnaast laat je gereedschapsets bedrukken met logo of bedrijfsnaam. Onze sets zijn voorzien van al het basisgereedschap dat je nodig hebt. Zo wordt klussen een koud kunstje. Gereedschapsets als relatiegeschenk inzetten is een uitstekende keuze als je jouw relaties wil verrassen met een opvallend en origineel geschenk. Voor vragen over een bedrukt toolset kun je contact opnemen. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een mailtje naar [email protected]

Sorteren op:

Hoe worden gereedschapsets ingezet?

Het bedrukte gereedschapset is breed in te zetten. Niet alleen als jouw bedrijf zich in een technische branche bevindt, maar jouw relaties kunnen het ook handig thuis gebruiken. Ga bijvoorbeeld voor een gereedschapset in pouch, een multifunctionele gereedschapsset, een 21-delige gereedschapskist, mini gereedschap, een 24-delige gereedschapset of een multifunctionele tool die voor veel toepassingen uitkomst biedt. Gereedschap bedrukken is een goede keuze om jouw logo of reclametekst tijdens het klussen onder ogen te brengen. Je kunt een gereedschapsset eenvoudig combineren met andere populaire relatiegeschenken, waaronder fleece artikelen, sleutelhangers met lampje, opvouwbare waterflesjes, draadloze opladers, EHBO-sets of promotie pennen (handig tijdens het klussen!). Werken jouw relaties veel met digitale apparaten? Denk dan na over touchscreen pennen of tablet accessoires als perfecte relatiegeschenken. Neem daarnaast eens een kijkje bij het diverse textiel dat wij in ons assortiment hebben.

Gereedschapsets bedrukken met logo

Al onze artikelen zijn geheel naar wens te bedrukken met tekst of logo. Gereedschapsets bedrukken wij in onze eigen moderne drukkerij. Een gereedschapset met logo kan helpen jouw naamsbekendheid naar een hoger niveau te tillen. Gereedschapsets met logo zullen vooral in de smaak vallen bij mannen. Voorafgaand aan jouw bestelling krijg je van ons het gratis digitale drukvoorstel. Hierop is precies te zien hoe de opdruk op het gereedschapset eruit ziet. Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om tal van andere relatiegeschenken te bedrukken. Hierbij kun je denken aan kop en schotels, katoenen tassen, metalen pennen, mokken bedrukken maar ook aan fleece dekens, kinder T-shirts, diverse lampen en make-up spiegels.

Vragen over bedrukte gereedschapsets

Heb je nog vragen over gereedschapsets of wil je andere relatiegeschenken bedrukken? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers. Tijdens kantooruren staan ze voor je klaar om al je vragen omtrent gereedschapsets bedrukken te beantwoorden (telefonisch via +31 315-200010 en per mail op [email protected]). Weet je al welke set je moet kiezen? Zo niet; kies een categorie, vraag dan vrijblijvend een offerte aan of bestel direct. Een kleine oplage is bij Bedrukken.nl geen enkel probleem, zo bieden wij het 25-delige gereedschapset al vanaf vijf stuks aan.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieuvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen