Filter
Categorie Gezondheid Filters
Prijs:
€0 €209

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Gezondheidsartikelen bedrukken

Sorteren op:

Gezondheidsartikelen bedrukken met logo

Niemand doet graag het medicijnkastje open. Pleisters, verband, watten en pillen; het zijn allemaal spullen waarvan je hoopt dat je ze niet te vaak hoeft te gebruiken. Maar als er een keer een ongelukje gebeurt, is het des te prettiger om ze in huis te hebben. Gezondheidsartikelen zijn daarom erg handige relatiegeschenken. Laat gezondheidsartikelen bedrukken met logo en vergroot de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Daarnaast laat je zien dat je begaan bent met het welzijn van je klanten, relaties en collega's.


Ruim assortiment gezondheidsartikelen bedrukken

Bij bedrukken.nl vind je diverse EHBO-sets, verbandtasjes en andere gezondheidsartikelen die met het welzijn van de mens te maken hebben. Is je bedrijf actief in de medische sector? Al deze artikelen zijn nuttige relatiegeschenken voor ondernemingen als apothekers, gezondheidscentra of farmaceutische bedrijven. Bedrukt met naam of logo maken ze langdurige reclame voor je bedrijf. En als de nood ooit aan de man komt, is de dankbaarheid van je relaties niet in woorden uit te drukken.

In onze collectie vind je eerste hulpsets voor elke omstandigheid. Mini-sets voor in de fietstas, waterdichte tasjes voor op de boot en extra uitgebreide tasjes voor in de auto. Ideaal voor direct mail en andere reclame-uitingen is de verzendklare EHBO-set. Deze wordt geleverd in een plat tasje, dat zonder probleem door de brievenbus past. Laat deze gezondheidsartikelen bedrukken met logo. Natuurlijk herbergen al onze exemplaren diverse soorten verband, pleisters en een schaartje. En de meest uitgebreide EHBO-set telt maar liefst 47 delen.

Naast de verbandtasjes bieden wij nog andere medische apparatuur om weg te geven als relatiegeschenk. Denk je aan thermometers om de lichaamstemperatuur op te meten, en handige pillendoosjes om te helpen bij de pilleninname. En omdat voorkomen beter is dan genezen, vind je bij ons ook de apparatuur die nodig is om een goede gezondheid op te bouwen. Met handige instrumenten als hartslagmeters en bloeddrukmeters kun je je conditie meten, en de lichamelijke vorderingen in de gaten houden. Niet alleen medisch apparatuur is belangrijk voor je gezondheid. Ook is het van belang ziektes, wonden en verkoudheden zoveel mogelijk te voorkomen. Kleed jij je altijd goed aan in de winter? Of vind je het belangrijker om er leuk uit te zien. Je kan er ook leuk uitzien terwijl je goed ingepakt bent. Je kunt bij ons sjaals bedrukken naar eigen wensen. Zo loop je er goed bij en voorkom je een verkoudheid.

Heb je nog vragen over gezondheidsartikelen bedrukken dan neem je contact op met onze specialisten. Dit kan telefonisch tijden kantooruren: 0315 200010. Maar ook via ons contact formulier of per mail.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen