Goede reis en fijne vakantie!

Goede reis en fijne vakantie!

De zomer is de tijd waar vele mensen naar uit kijken. Dit is namelijk dé tijd van zonnebaden op het strand, barbecueën in de tuin en lange zomeravonden op het terras. Nederlanders trekken er massaal op uit in de zomer. In een caravan, in een vakantiehuisje, een hotel of appartement: iedereen heeft zijn of haar eigen wens wat betreft het verblijf in de zomervakantie. Heb je een bedrijf en zoek je nog naar een aantrekkelijk promotieartikel? Wij kunnen je helpen en hebben een groot assortiment aan geschikte zomerse producten op voorraad.

Op een zonnige zomerdag is het heerlijk om met je gezin, vrienden of geliefde naar het strand te gaan. Maar de hele dag in de zon liggen is misschien wat te veel van het goede. Beschutting zoeken is dan de goede oplossing. Hiervoor hoef je niet van het strand af, maar kan je gewoon blijven liggen. Bedrukken.nl biedt namelijk een strandmat inclusief beschutting aan. De strandmat kan bedrukt worden met je (bedrijfs)logo. Een nuttig relatiegeschenk dat op prijs zal worden gesteld door de ontvanger - en door de bedrukking met je logo fungeert het tevens als uitstekende promotie voor je bedrijf.

Een hapje en een drankje horen er natuurlijk ook bij op het strand. Iets verkoelends zou dan wel fijn zijn. Ideaal is een bedrukte koeltas: makkelijk om mee te nemen en je hapjes en drankjes blijven de hele dag door koel. Na het drinken van een drankje is het tijd om de zee in te gaan. Leuk voor de kinderen is het dan om wat te kunnen spelen in het water, bijvoorbeeld met een bedrukte opblaasbare bal: de garantie voor leuke spelletjes in het water. Ook deze koeltas en opblaasbare bal zijn een ideaal relatiegeschenk voor in de warme periodes van het jaar en kan je laten bedrukken met je logo via Bedrukken.nl. Na een dagje strand is het heerlijk om nog even na te zitten in de tuin. Dit kan alleen met je gezin, maar uiteraard ook met familie of vrienden. Wat het nóg gezelliger maakt, is om samen een hapje te gaan eten. Barbecueën is natuurlijk ideaal in de zomer: makkelijk en erg gezellig. Op Bedrukken.nl is een barbecue-set te vinden. Een erg indrukwekkend en handig geschenk om je relaties in de zomer mee te verrassen.

Een strandmat met beschutting, een koeltas, een strandbal en een barbecue-set zijn slechts een greep uit het assortiment dat Bedrukken.nl je biedt. Deze zomerse geschenken zijn namelijk ideale visitekaartjes voor je bedrijf en dankzij Bedrukken.nl makkelijk te verkrijgen. Laat de zomer maar komen!

Sorteren op: