Goedkope bidons

Nederlanders zijn fit, actief en sporten graag. Bidons worden meestal gevuld met water, een sportdrank of een andere frisse drank. Ze zijn makkelijk mee te nemen en zo krijg je altijd voldoende vocht binnen. Vind je een onbedrukte bidon saai? Dan kan je de bidon laten bedrukken met een mooie kleur opdruk. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je relaties. Tijdens een sportdag, open dag of evenement zijn bedrukte bidons echte eyecatchers. Door sporters, maar ook door bezoekers en toeschouwers worden de bidons met logo gezien. We zien ook vaak dat gepersonaliseerde bidons aan nieuwe leden van een sportschool worden weggegeven. Bidons worden in onze eigen drukkerij gedrukt. Veel bidons kunnen rondom gedrukt worden, waardoor ze direct opvallen. Zet bedrukte bidons in en laat je relaties zien dat je geeft om hun gezondheid. Heb je vragen over bidons bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem contact met ons op via +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected].

Oplopende volgorde

6 resultaten

 1. Kunststof bidon
  Vanaf € 2,18 p/st bij 50 stuks
  Vanaf € 1,47 Bij 1000 stuks
 2. Bidon Montgomery
  Vanaf € 1,08 p/st bij 100 stuks
  Vanaf € 0,81 Bij 2500 stuks
 3. Opvouwbare drinkfles
  Vanaf € 0,59 p/st bij 150 stuks
  Vanaf € 0,42 Bij 2500 stuks
 4. Kunststof drinkfles (750 ml)
  Vanaf € 3,97 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 2,55 Bij 500 stuks
 5. Opvouwbare drinkfles Samy
  Vanaf € 0,56 p/st bij 250 stuks
  Vanaf € 0,47 Bij 5000 stuks
 6. Bidon met rietje Nina
  Vanaf € 4,55 p/st bij 25 stuks
  Vanaf € 3,51 Bij 500 stuks

6 resultaten

Kiezen voor het merk Tacx of juist een alternatief?

Wat bidons betreft is het meest bekende merk toch wel Tacx en worden ze dan ook veel verkocht. Deze luxe bidons van het merk Tacx staan al jaren bekend als een goede bidon van hoogwaardige kwaliteit waar zelfs tijdens de professionele ritten veelvuldig gebruik van gemaakt wordt. Neem daarbij in ogenschouw dat de Tacx sport bidons ook nog uitstekend rondom gedrukt kunnen worden met een bedrijfsnaam of andere reclame-uitingen. Tegenwoordig zijn er echter ook hele goede alternatieven verkrijgbaar die zeker niet onderdoen voor de welbekende Tacx bidons, zoals een sportbidon basic of een 500 ml sportfles met sportdeksel.

De Tacx bidon Shiva is het pareltje onder de bidons. De Shiva 500cc wordt gebruikt door wielrenners en sporters. De bidon Shiva heeft een drukknopsluiting en is geproduceerd uit hoogwaardig kunststof. Kies jouw favoriete kleur van de fles en laat Tacx bidons bedrukken als exclusief geschenk. De minimale afname is 300 stuks. Als je liever een kleine oplage van deze Tacx Shiva bidon wilt bestellen, kunnen wij in overleg een aangepaste prijsopgave opstellen. De luxe bidons Tacx Shiva zijn populaire relatiegeschenken. Een andere variant van de Tacx bidon is de 500 ml bidon Source. Ook deze 500 ml sportfles met tuitdeksel kan rondom bedrukt worden. De Tacx bidons kunnen we bedrukken in full colour.

Neem bijvoorbeeld als alternatief de uitvoering van Toppoint die eveneens geheel door middel van UV-print rondom gedrukt kan worden. Het drukmechanisme werkt uitstekend en er komt voldoende vloeistof uit; een waardig alternatief. De bedrukte bidons van Toppoint zijn ook nog eens een stuk goedkoper en dat maakt het interessant. Ze zijn te bestellen in een kleine oplage. Verder zijn er ook nog andere alternatieven die eveneens prima zijn, echter ben je wat opdruk betreft iets beperkter. Deze bidons kunnen namelijk niet rondom bedrukt worden, alleen aan de voorzijde met een logo of tekst. Daarentegen zijn de merkloze bidons wel een heel stuk goedkoper en kunnen ze snel geleverd worden.

Hoe worden bidons bedrukt?

Afhankelijk van het materiaal kunnen bidons op verschillende manieren worden bedrukt. Is de bidon geproduceerd uit metaal of RVS, dan graveren we de bidons. Is de bidon geproduceerd uit plastic of kunststof, dan bedrukken we de bidons. De keuze voor een bedrukking of gravering heeft dus te maken met het materiaal van de bidon. Daarnaast is het ook belangrijk om te kijken naar de wensen van de klant. Wat is het budget van de klant? Het graveren van bidons is namelijk duurder dan het laten bedrukken ervan. Alle bidons bedrukken we in onze eigen drukkerij. Voordat we de bidons laten bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Wij sturen je de digitale drukproef per mail toe. Na jouw akkoord zullen we de duurzame relatiegeschenken bedrukken. Wij hanteren snelle levertijden.

Contact

Wil je meer informatie over bidons bedrukken of wil je graag persoonlijk advies? Het team van Bedrukken.nl staat voor je klaar. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]. De algemene voorwaarden staan online. Interesse in andere relatiegeschenken? Neem dan eens een kijkje naar onze VR brillen, touchscreen pennen, kunststof sleutelhangers en kop en schotels.