Goedkope mokken bedrukken

Bij onze groothandel vind je een ruime voorraad aan mokken wij rechtstreeks bij producenten inkopen en op voorraad houden. Hierdoor kunnen wij mokken goedkoop en snel leveren. Daarnaast worden onze mokken op een energieneutrale manier bedrukt. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zijn de bedrukte koffiemokken vaatwasmachinebestending?

Ja, de bedrukte koffiemokken zijn vaatwasmachinebestendig. We begrijpen dat het belangrijk is dat je je koffiemokken gemakkelijk kunt reinigen zonder dat de opdruk vervaagt of beschadigt. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze koffiemokken bestand zijn tegen de vaatwasser. Zo kun je ze keer op keer gebruiken zonder je zorgen te maken over de duurzaamheid van de bedrukking. Met onze vaatwasmachinebestendige koffiemokken geniet je van praktisch gebruik en optimale kwaliteit, voor een zorgeloze en langdurige gebruikerservaring.

Waarom mokken ter promotie inzetten

Promotiemokken zijn een effectieve marketingtool om verschillende redenen:

Praktisch gebruik: Mokken zijn alledaagse voorwerpen die mensen dagelijks gebruiken voor hun koffie, thee of andere dranken. Door je logo of boodschap op een mok te bedrukken, zorg je ervoor dat jouw merk regelmatig onder de aandacht komt bij de ontvanger.

Groot bereik: Omdat mokken vaak worden gebruikt op de werkplek, thuis, of zelfs in openbare gelegenheden zoals cafés, restaurants en vergaderzalen, hebben ze een groot bereik. Hierdoor worden je merk en boodschap gezien door een breed publiek.

Duurzaamheid: Mokken hebben doorgaans een lange levensduur, waardoor je merk langdurige zichtbaarheid krijgt. In tegenstelling tot bijvoorbeeld wegwerpartikelen, blijven mokken vaak jarenlang in gebruik.

Soorten en maten: Promotiemokken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en maten, waardoor je ze kunt aanpassen aan de specifieke behoeften van je doelgroep. Van klassieke keramische mokken tot trendy thermosbekers, er is voor elk wat wils.

Betaalbaarheid: Promotiemokken zijn over het algemeen betaalbaar, vooral wanneer ze in bulk worden besteld. Dit maakt ze een kosteneffectieve manier om je merk te promoten, zelfs bij een beperkt budget.

Al met al zijn promotiemokken een veelzijdige en effectieve marketingtool die je merk op een praktische en duurzame manier onder de aandacht kunnen brengen bij een groot publiek.

Laden...

Laden...