Grote boodschappentas RPET
€ 0,84 € 0,62
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Grote boodschappentas RPET

Beoordeling:
100 % of 100

Onze bestseller is er nu ook in een milieuvriendelijke uitvoering. Deze grote boodschappentas is gemaakt van RPET. We kunnen de tas bedrukken met het logo of de naam van je bedrijf of een tekst naar keuze ter promotie, zodat te zien is dat ook jouw bedrijf een milieubewuste instelling heeft. De boodschappentas heeft ook nog eens een groot bedrukkingsoppervlak waardoor jouw merk overal gezien wordt. Je wordt door anderen gezien als een verantwoord bedrijf met een groen imago. Wie wil dat nou niet? 

Voordelen boodschappentassen uit RPET

Een tas vervaardigd uit RPET (gerecycled polyester) biedt diverse voordelen, waaronder:

Milieuvriendelijkheid: RPET-tassen worden gemaakt van gerecyclede plastic flessen, waardoor ze bijdragen aan het verminderen van de hoeveelheid plastic afval en het hergebruik van materialen stimuleren.

Duurzaamheid: RPET-tassen zijn over het algemeen duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor ze lang meegaan en hergebruikt kunnen worden.

Lichtgewicht: Ondanks hun duurzaamheid zijn RPET-tassen vaak licht van gewicht, wat ze gemakkelijk draagbaar maakt.

Customiseerbaar: RPET-tassen kunnen gemakkelijk bedrukt worden met logo's, teksten en ontwerpen, waardoor ze geschikt zijn voor promotie- en brandingdoeleinden.

Waterafstotend: Sommige RPET-tassen hebben waterafstotende eigenschappen, wat handig is om de inhoud te beschermen tegen vocht.

Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals boodschappentassen, strandtassen, reistassen en meer.

Milieubewuste uitstraling: Het gebruik van RPET-tassen laat zien dat een bedrijf zich inzet voor duurzaamheid en het milieu, wat positieve associaties kan creëren bij klanten en partners.

Wetgevingsconformiteit: RPET-tassen kunnen voldoen aan wet- en regelgeving met betrekking tot het gebruik van gerecyclede materialen.

Kortom, RPET-tassen bieden een combinatie van duurzaamheid, milieuvriendelijkheid en maatwerkopties, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor zowel persoonlijk gebruik als voor bedrijven die duurzame promotiematerialen willen aanbieden.

Plus- en minpunten
  • RPET is een duurzaam materiaal
  • Beide zijden zijn te voorzien van een logo
  • Te voorzien van een full colour-transfer
  • Zeefdruk kan in maximaal 1 drukkleur op deze tas
    Aantal 1002004008001600
    Onbedrukt €0,84€0,72€0,69€0,66€0,62
    Opdruk Full colour digitaal 601-1200cm² €2,75€2,75€2,56€2,49€2,43
    Instelkosten: € 44,95
    Meer informatie
    Product Grote boodschappentas RPET
    Art.nr. VO-100327
    Materiaal Rpet non woven
    Levertijd 5 werkdagen
    Formaat 46x40x13,5 cm
    Grammage 80 grams
    Type handvat Kort
    Alt. art.nr. 100-4012-105
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.