Handdoeken

Handdoeken zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Zonder handdoek wordt het lastig als je uit de douche komt. Je kunt moeilijk blijven staan totdat je bent opgedroogd. Ook aan het strand is een handdoek wel zo praktisch, je gaat immers niet rechtstreeks in het zand liggen. Al die zandkorrels plakken aan je huid en dat ligt niet lekker. Handdoeken bedrukken als relatiegeschenk is daarom altijd een handig en bruikbaar cadeau, verras jouw relaties, klanten en collega's.

Bovenstaand zijn al twee gebruiksmomenten van de handdoek genoemd. Maar er zijn er nog veel meer. Tijdens het sporten worden regelmatig handdoeken gebruikt. Tijdens het fitnessen bijvoorbeeld is het wel zo hygiënisch om je cooldown koelhanddoek op de zitting van het apparaat dat je gebruikt te leggen. Een tweede, kleinere, fitness handdoek kun je gebruiken om het zweet van je voorhoofd af te vegen. Handdoeken kunnen ook gebruikt worden tijdens een bezoek aan de sauna of spa. Bedrukte handdoeken zijn populaire relatiegeschenken. Heb jij vragen over handdoeken laten bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010.

✓Kleine aantallen mogelijk: al vanaf 10 stuks ✓Goedkope handdoeken: vanaf 1,02 bij 1000 stuks ✓Snelle levering: vanaf 8 werkdagen ✓Eigen drukkerij met veel voorraad

Oplopende volgorde

1 resultaat

  1. Gerecyclede PET sport koelhanddoek in pouch
    Vanaf € 4,47 p/st bij 25 stuks
    Vanaf € 3,17 Bij 500 stuks

1 resultaat

Handdoeken laten bedrukken of borduren?

Afhankelijk van jouw wensen kunnen we handdoeken bedrukken of borduren. Wil je echt een fraai resultaat, dan raden wij aan om handdoeken te laten borduren met een logo. Het borduurproces vindt plaats op een speciale borduurmachine. Voor een geborduurd logo maken wij eerst een borduurkaart alvorens de productie kan starten. Kies voor handdoeken borduren want dit zijn duurzame relatiegeschenken. Laat handdoek borduren voor een langdurig mooi resultaat. Wanneer je naar een wellness gaat en handdoeken leent valt er op dat veelal alle handdoeken zijn voorzien van een naam, logo of tekst. Laat daarom ook handdoeken bedrukken en zet deze in als relatiegeschenk. Het is een relatief makkelijke en goedkope manier om reclame te maken. Handdoeken met een opvallende bedrukking springen gelijk in het oog en zorgen voor naamsbekendheid. Tijdens grote evenementen en concerten worden handdoeken dan ook vaak het publiek in gegooid.

Hoogwaardige kwaliteit handdoeken

De zachte handdoek 140x70 cm van het merk Sophie Muval is vervaardigd uit ringgesponnen katoen. De minimale afname van deze Sophie Muval handdoek is 10 stuks. Liever een kleine oplage handdoeken borduren of bedrukken? In overleg kunnen we je een aangepaste prijsopgave toesturen. We hanteren 10-12 werkdagen levertijd. In ons assortiment vind je ook Sophie Muval budget class handdoeken of Sophie Muval first class handdoeken. Bij ons ben je verzekerd van snelle levertijden.

Duurzame borduring

Bedrukkingen of borduringen? Als specialist in alle soorten drukwerk mag ook het personaliseren van handdoeken niet in ons assortiment ontbreken. Handdoeken bedrukken wij met een logo of reclametekst in onze eigen drukkerij middels zeefdruk. Echter raden wij dit niet aan. Doordat handdoeken hoogpolig zijn blijft de inkt op het hoogpolige deel zitten en dit is niet optimaal voor zowel het afdrogen (ruw) als de uitstraling. Dit is de reden waarom we hoogpolige handdoeken borduren.

Wat is een digitale drukproef?

Een digitale drukproef is een ontwerp van de handdoek met de gekozen bedrukking of borduring. Voordat we handdoeken borduren of bedrukken met logo, stellen we een gratis digitale drukproef op. Een drukproef wordt opgesteld door één van onze grafische vormgevers. Het voordeel is dat je vooraf kan zien hoe de borduring of bedrukking eruit komt te zien. Wij sturen je het digitaal drukvoorbeeld toe en vragen je om hem te controleren. Nadat jij akkoord bent, zullen we de handdoeken borduren of bedrukken.

Handdoeken en sporthanddoeken

In ons assortiment badstof vind je handdoeken en sporthanddoeken. Sporten je relaties regelmatig? Kies bijvoorbeeld voor een sporthanddoek van 130x30 cm. Je kan de handdoek laten bedrukken met een naam, logo of tekst. Ook kunnen bedrukte handdoeken als welkomstgeschenk ingezet worden door sportscholen, sauna’s en andere wellness centra. Een bedrukte handdoek zorgt voor meer naamsbekendheid. Een origineel relatiegeschenk waarmee jij je relaties zeker zult verrassen. Kies voor een handdoek met logo.

 

Contact

Heb je vragen over handdoeken bedrukken? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar +31 315-200010. Ook overig textiel, katoenen tassen, eco pennen en kleding bedrukken we naar wens.