Filter
Categorie Handgel Filters
Prijs:
€0 €10

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Handgel bedrukken

Tijdens het begin van de coronacrisis was er een run op desinfecterende handgel en ze waren dan ook vrij snel overal uitverkocht. Gelukkig zijn ze weer volop leverbaar. Het dringende advies is; houd afstand van elkaar, was je handen regelmatig met water en zeep en gebruik, indien nodig, reinigende handgel. Veel winkels verplichten je om je handen te desinfecteren bij binnenkomst. De desinfecterende handgel en desinfectie spray doden virusdeeltjes. De handgel gebruiken we om ons tegen het coronavirus te beschermen. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten handgels. De hygiënische handgel wordt geleverd in een handgel tube, in een compact flesje of als desinfecterende spray. Voor een goede werkzaamheid wordt er geadviseerd om de handgel 30 seconden te laten inwerken. Vooral tijdens het reizen komt een handgel goed van pas. Schaf een hervulbare fles aan zodat je tijdens het reizen altijd in staat bent om je handen te desinfecteren en je de reis weer fris voort kan zetten. Handgel kan worden ingezet als give-away of relatiegeschenk. Ze kunnen bedrukt worden met een logo of tekst. Handgel met opdruk is gezonde promotie voor je bedrijf of organisatie. Heb je vragen over handgel bedrukken? Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Water en zeep of handgel?

Er wordt geadviseerd om je handen schoon te maken met water en zeep. Dit is de beste manier om ziektewekkers te verwijderen. Desinfecterende handgel kan gebruikt worden als je niet in de gelegenheid bent geweest om je handen te wassen met zeep. Gebruik de handgel niet te vaak, anders kunnen ziekteverwekkers er ongevoelig voor worden. Om je relaties te beschermen tegen het coronavirus kun je bedrukte handgel met een hygiënische reclameboodschap als relatiegeschenk inzetten. Voor je bedrijf of organisatie is handgel met bedrukking een goed geschenk om weg te geven. Hiermee geef je aan dat je weet dat hygiëne een groot goed is. De verpakking van de handgel en reinigende handspray bedrukken we eenvoudig met een naam, logo of tekst.

Het is verstandig om altijd een flesje handgel 15ml bij je te hebben. Door de alcohol zijn je handen altijd schoon en bacterievrij. Bescherm je relaties en potentiële klanten met desinfecterende handgel. De minimale afname is 100 stuks. Wil je liever een kleine oplage handgel met logo bestellen? Op onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen. De desinfecterende handgel bedrukken we in eigen drukkerij en we hanteren een snelle levering. Bij Bedrukken.nl bieden we ook handgel in grotere formaten aan, zoals handgel 30ml, 100ml of 240 ml. Wil je de handgel eenvoudig ergens aan kunnen bevestigen? Dan raden we aan om te kiezen voor de handgel met hanger.

Kan handgel bedrukt worden met een logo of tekst?

De handgel relatiegeschenken bedrukken we naar wens. Denk hierbij aan een logo of tekst in een opvallende kleur opdruk. Hierdoor komt de bedrukking goed tot zijn recht. Uiteraard komt het te bedrukken logo op de verpakking. De goedkope handgels worden in onze eigen moderne drukkerij bedrukt. Voordat we deze duurzame relatiegeschenken bedrukken, stellen we een gratis digitale drukproef op. Dit is een schets van de handgel met het te bedrukken logo. Op deze manier weet je vooraf hoe de bedrukte handgel eruit komt te zien.

Contact

Wil je meer informatie over handgel bedrukken? Wij helpen je graag verder. Bel ons op + 31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] De algemene voorwaarden staan op onze website. Ook onze andere relatiegeschenken zoals touchscreen pennen, luxe notitieboekjes, opvouwbare bidons en schorten bedrukken we.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact