Hennep boodschappentas Naima tote
€ 4,54 € 3,63
Gegroepeerde productitems
Titel Aantal
  • Altijd een gratis digitale drukproef
  • 100% energieneutraal
  • Gewoon in NL gedrukt dus 100% kwaliteitsgarantie

Hennep boodschappentas Naima tote

Deze boodschappentas is vervaardigd uit 100% hennep. Met lange draaghengsels en een stevig gewicht van 200 gr/m² bieden deze tassen niet alleen praktisch gebruiksgemak, maar ook duurzaamheid. Kies voor een bewuste en ecologische keuze bij het dragen van je boodschappen met onze hennep boodschappentassen.

Hoe worden hennep tassen geproduceerd?

De productie van hennep tassen begint met het kweken en oogsten van hennepplanten. Hennep is een snelgroeiende plant die weinig water en geen pesticiden nodig heeft, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Na de oogst worden de hennepvezels gescheiden van de stengels.

De volgende stappen in de productie omvatten het spinnen van de hennepvezels tot garen en het weven van dit garen tot stof. Deze stof wordt vervolgens gesneden en genaaid volgens het gewenste ontwerp en de afmetingen om de uiteindelijke tas te creëren. Tijdens het naaien worden vaak verstevigde naden toegevoegd om de duurzaamheid van de tas te verhogen.

Na het naaien kunnen de tassen worden bedrukt met logo's, ontwerpen of teksten als dat gewenst is. Dit kan gebeuren met behulp van verschillende druktechnieken, zoals zeefdruk of transferdruk.

Tenslotte worden de afgewerkte hennep tassen geïnspecteerd, verpakt en klaargemaakt voor distributie naar winkels of klanten. Het hele proces is ontworpen om milieuvriendelijk te zijn en om duurzame en herbruikbare tassen te produceren die bijdragen aan een groenere planeet.

Plus- en minpunten
  • 100% hennep
  • Eco friendly
  • Verkrijgbaar in diverse modieuze kleuren
  • Voorzien van bodemvouw
    Aantal 2550100250500
    Onbedrukt zwart * €5,20€4,88€4,71€4,55€4,39
    Opdruk 1 kleur zeefdruk €1,01€0,83€0,66€0,57€0,45
    Instelkosten: € 39,95
    *Dit product heeft varianten met verschillende prijzen. Gebruik de prijsberekening om de prijs voor jouw gewenste variant te zien.
    Meer informatie
    Product Hennep boodschappentas Naima tote
    Art.nr. MO-101805
    Materiaal Hennep
    Levertijd 8 werkdagen
    Formaat 38 x 10 x 42 cm
    Gewicht (gr) 102 gram
    Alt. art.nr. MO6162
    Bedrukking
    Wat zijn de mogelijkheden?
    Opdrukaan 2 zijden gelijk (aanbieding)
    OpdrukZeefdruk
    OpdrukFull colour druk 44x31cm
    Reviews
    Onze reviews worden verzameld via het Kiyoh platform. Op deze manier kunnen we de authenticiteit van onze reviews garanderen. Alleen klanten hebben de mogelijkheid om een review achter te laten en krijgen na levering een reviewlink toegestuurd.