Filter
Categorie Home and living Filters
Prijs:
€0 €42

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + Gratis drukproef
  • + Levering v.a. 2 dagen mogelijk
  • + Eigen drukkerij
  • + Grote voorraden

Relatiegeschenken voor thuis

Hoe leuk is het om geschenken voor thuis te krijgen? In de categorie home & living vind je relatiegeschenken voor in huis. Hieronder vallen populaire categorieën zoals drinkbekers, keuken relatiegeschenken, servies en verlichting. Artikelen voor thuis vallen altijd in de smaak omdat we ze ook daadwerkelijk kunnen gebruiken. We kunnen ons huis voorzien van leuke decoratie voor een gezellige sfeer. Hier passen kaarsen, fotolijsten en verlichting goed bij. Helemaal nu we tegenwoordig veel meer thuis werken zijn deze populaire relatiegeschenken geliefd. Het voordeel van thuiswerken is dat we meer tijd over hebben om lekkere gerechten te bereiden. Verblijd thuiswerkers met keuken accessoires en laat mokken bedrukken; de perfecte relatiegeschenken voor thuiswerkers. Wordt jouw relatie de nieuwe Jamie Oliver? Relatiegeschenken voor thuis zijn over het algemeen luxe relatiegeschenken welke bedrukt kunnen worden in grote en kleine aantallen. Wil je meer informatie over relatiegeschenken voor thuis bedrukken of heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Kan ik relatiegeschenken voor thuis laten bedrukken?

Al onze woon relatiegeschenken bedrukken we naar wens. Plaats je bestelling vanuit huis en wij doen derest. Kies voor een mooie bedrukking met een naam, logo of tekst. Bij relatiegeschenken met logo voor thuis moet je denken aan bedrukt servies tot ovenhandschoenen, kaarsen en meer. Wij bieden je een enorm assortiment aan relatiegeschenken voor thuis. Al deze artikelen zijn zeer geschikt als persoonlijk geschenk. Wat te denken van een wijnset als origineel relatiegeschenk, gegraveerd met jouw logo? Of laat schorten bedrukken met een naam. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn deze artikelen ook in te zetten als give-away tijdens een evenement of woonbeurs. Of op de dag van de zorg of ter inspiratie voor het onderwijs kunnen deze geschenken ingezet worden.

In de categorie home & living zijn mokken populaire en goedkope relatiegeschenken. De meest verkochte mok is de gekleurd mok Lucas, welke leverbaar is in tal van verschillende kleuren. De mok is geproduceerd uit hoogwaardig aardewerk en heeft een inhoud van maar liefst 270ml. Hij kan worden voorzien van een mooie kleur opdruk. De minimale afname is 36 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage kan je een offerte aanvragen. Wil je een aantal stuks bestellen welke onder het minimum aantal van 36 ligt, dan is de prijs op aanvraag.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Wil je keukengerei laten bedrukken? Dan gaan we eerst aan de slag met een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld van het bedrukte relatiegeschenk. Je krijgt vooraf te zien hoe het relatiegeschenk voor thuis er met logo uit komt te zien. De gratis drukproef sturen we je toe voordat we het keukengerei bedrukken. De bedrukte relatiegeschenken sturen we je zo snel mogelijk toe.

Contact

Heb je vragen over relatiegeschenken voor thuis bedrukken of wil je meer informatie over onze nieuwe producten? Wij staan voor je klaar. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook voor het bedrukken van andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen, houten pennen, computer accessoires, opvouwbare paraplus en selfie sticks ben je bij ons aan het juiste adres.

✓ Eigen drukkerij ✓ Gratis drukvoorstel ✓ Direct scherpe offertes ✓ Levering al vanaf 24u ✓ Kleine aantallen mogelijk ✓ Gratis sample ✓ Persoonlijk contact