Filter
Categorie Home and living Filters
Prijs:
€0 €50

Gewenst aantal
stuks
Kleur
Levertijd
Ga naar producten
Voordelen Bedrukken.nl
  • + 40 jaar ervaring
  • + Ruime voorraad
  • + Eigen drukkerij
  • + Milieuvriendelijke opdruk
  • + 100+ goede doelen geholpen

Relatiegeschenken voor in huis

Relatiegeschenken voor in huis bedrukken zorgt voor gezelligheid in het huis van je relaties. De leukste woonartikelen vind je in deze categorie. Denk aan drinkbekers, kaarsen, servies en keuken relatiegeschenken. Relatiegeschenken voor in huis vallen altijd in de smaak omdat ze ook daadwerkelijk gebruikt worden. We kunnen ons huis voorzien van leuke decoratie voor een gezellige sfeer. De relatiegeschenken in deze categorie zijn ook geliefd onder thuiswerkers. Het voordeel van thuiswerken is dat we meer tijd over hebben voor andere zaken. Denk bijvoorbeeld aan het bereiden van lekkere gerechten. Verblijd je personeel met keuken accessoires en laat mokken bedrukken; de perfecte relatiegeschenken voor thuiswerkers. Relatiegeschenken voor in huis zijn over het algemeen luxe geschenken welke bedrukt kunnen worden in grote en kleine aantallen. Wil je meer informatie over relatiegeschenken voor in huis bedrukken? Je kan eenvoudig contact opnemen door ons te bellen op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected]

Sorteren op:

Kan ik relatiegeschenken voor thuis laten bedrukken?

Al onze woon relatiegeschenken bedrukken we naar wens. Plaats je bestelling vanuit huis en wij doen derest. Kies voor een mooie bedrukking met een naam, logo of tekst. Bij relatiegeschenken met logo voor thuis moet je denken aan bedrukt servies tot ovenhandschoenen, kaarsen en meer. Wij bieden je een enorm assortiment aan relatiegeschenken voor thuis. Al deze artikelen zijn zeer geschikt als persoonlijk geschenk. Wat te denken van een wijnset als origineel relatiegeschenk, gegraveerd met jouw logo? Of laat schorten bedrukken met een naam. De mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast zijn deze artikelen ook in te zetten als give-away tijdens een evenement of woonbeurs. Of op de dag van de zorg of ter inspiratie voor het onderwijs kunnen deze geschenken ingezet worden.

In de categorie home & living zijn mokken populaire en goedkope relatiegeschenken. De meest verkochte mok is de gekleurd mok Lucas, welke leverbaar is in tal van verschillende kleuren. De mok is geproduceerd uit hoogwaardig aardewerk en heeft een inhoud van maar liefst 270ml. Hij kan worden voorzien van een mooie kleur opdruk. De minimale afname is 36 stuks. Voor het bestellen van een kleine oplage kan je een offerte aanvragen. Wil je een aantal stuks bestellen welke onder het minimum aantal van 36 ligt, dan is de prijs op aanvraag.

Wat is een gratis digitale drukproef?

Wil je keukengerei laten bedrukken? Dan gaan we eerst aan de slag met een gratis digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld van het bedrukte relatiegeschenk. Je krijgt vooraf te zien hoe het relatiegeschenk voor thuis er met logo uit komt te zien. De gratis drukproef sturen we je toe voordat we het keukengerei bedrukken. De bedrukte relatiegeschenken sturen we je zo snel mogelijk toe.

Contact

Heb je vragen over relatiegeschenken voor thuis bedrukken of wil je meer informatie over onze nieuwe producten? Wij staan voor je klaar. Bel ons op +31 315-200010 of stuur een e-mail naar [email protected] De algemene voorwaarden vind je op onze website. Ook voor het bedrukken van andere relatiegeschenken zoals katoenen tassen, houten pennen, computer accessoires, opvouwbare paraplus en selfie sticks ben je bij ons aan het juiste adres.

✓ 40 jaar ervaring ✓ Ruime voorraad ✓ Eigen drukkerij ✓ Milieurvriendelijke opdruk ✓ 100+ goede doelen geholpen