Hoodies bedrukken

Hoodies zijn een favoriet kledingstuk voor dagelijks gebruik en bieden tevens een uitstekende kans om je merk of boodschap op een stijlvolle en opvallende manier te promoten. Of je nu op zoek bent naar comfortabele teamkleding voor je sportclub, trendy merchandise voor je bedrijf, of coole giveaways voor een evenement, bedrukte hoodies zijn de perfecte keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe worden hoodies bedrukt

Hoodies kunnen op verschillende manieren worden bedrukt, afhankelijk van het materiaal van de hoodie, het gewenste ontwerp en de voorkeur van de klant. Enkele veelvoorkomende druktechnieken voor het bedrukken van hoodies zijn:

  1. Zeefdruk: Dit is een populaire druktechniek voor het bedrukken van hoodies. Bij zeefdruk wordt inkt door een zeef gedrukt op de stof van de hoodie. Het is geschikt voor grote aantallen en biedt een goede kleurdekking en duurzaamheid.

  2. Transferdruk: Hierbij wordt het ontwerp eerst afgedrukt op transferpapier en vervolgens met hitte en druk overgebracht op de stof van de hoodie. Transferdruk is geschikt voor gedetailleerde ontwerpen en kleine oplages.

  3. Borduren: Voor een meer verfijnde en duurzame afwerking kan het ontwerp worden geborduurd op de hoodie. Borduren zorgt voor een luxe uitstraling en is vooral geschikt voor logo's en tekst.

Wat betreft de drukposities, kunnen logo's, afbeeldingen of tekst op verschillende plaatsen op de hoodie worden gedrukt, waaronder:

  • Voorzijde: Het ontwerp kan op de borst of midden op de voorzijde van de hoodie worden gedrukt.
  • Rug: Het ontwerp kan op de achterkant van de hoodie worden gedrukt, meestal in het midden.
  • Mouwen: Het ontwerp kan op de mouwen van de hoodie worden gedrukt, vaak langs de bovenarm.
  • Capuchon: Voor een unieke uitstraling kan het ontwerp ook op de capuchon van de hoodie worden gedrukt.

De keuze van de drukpositie hangt af van het ontwerp, de stijl en de voorkeuren van de klant.